ja też mogę, ale w wrześniu
Wersja do druku
ja też mogę, ale w wrześniu
Ja lubie PKP i sie zjawie :D
Ja nie głosuję. Jako tubylec dostosuję sie do przyjezdnych.
Ja chyba złożę ofiarę, żeby padło na wrzesień - w pierwszy weekend października będę w Wawce i raczej nie dojadę, a strasznie chciałbym się spotkać i wypić... z bractwem Canonierstwem...
Ja - forumowicz malo aktywny ale czytacz zaciekly, biore slub 27 wrzesnia w "Mariackim" wiec ... licze na Was po ceremonii !!! :lol:
Ja tez sie pisze;) Wole wrzesień, ale w październiku na pewno tez się zjawie;)
plenerek na ślubie u kolegi to by było coś :) i fotograficznie nawet :)
W dodatku w Mariackim - moim ślubno - ulubionym kościele (oczywiście pod kątem wyzwania - fotografowania w ciemnicy :) :mrgreen:
Wyglada na to ze tu nikt nie zajzal http://canon-board.info/showthread.php?t=37675.
Myst masz wolne 27ego? - jak cos to na priv.
Ja też jestem chętny ale raczej na pierwszy weekend października. Musze się wcześniej do akademika wprowadzić:/
Kurcze właśnie dostałem zaproszenie na ślub na 27go.. głosować na październik ;))
glosować na WRZESIEŃ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ja nie głosuję -wszystkie soboty do połowy października zajęte. :(
Macanie eLek nie podnieca mnie tak bardzo, jak myślisz, a co do terminu to wydaje mi się że po to jest głosowanie, żeby takowy wyłonić...
Niestety w Październikowy weekend fotografuję w Wawce, a w wrześniowy przy rynku krakowskim i to do 17... Chciałbym się spotkać ze "starą wiarą" i chciałbym, żeby termin mi na to pozwolił, dla tego też namawiam na głosowanie na termin wrześniowy.
Myst nie nadymaj nie nadymaj, jak Ci sie moje komenty nie podobaja to zapraszam na battle cage, chetnie sie sprobuje z Toba w fotografii slubnej. Tutaj pax, mi ewidentnie pasuje termin pazdziernikowy, ale nikogo nie podpuszczam zeby mi zrobil przysluge, jak widze narazie i tak wynik jest na korzysc drugiego terminu.
Moje 'podpuszczanie' było żartem po wypowiedzi 'arturs'a no ale on 'podpuszczał' do terminu Tobie pasującego, więc do niego się nie przyczepiłeś, bo Ci to na rękę, mimo że On pierwszy zawołał : "głosować na październik"...
A BattleCage ślubne jest dla mnie z założenia bez sensu, chyba że jurorami będzie para którą się fotografuje...
Wydaje mi się że Ty się mocno nadymasz, wypowiadając sięza "stalych i starych bywalcow" , ale to już moja opinia...
:roll:tak tak Myst, masz racje :roll:
wysłałem odpowiedź pare razy z powodu errorów bazy - przepraszam za zamieszanie..
W poniedziałek będę wiedzial co z ta hutą. Wczoraj pół dnia dzwoniłem i udało mi sie tylko dowiedzieć że to trzeba załatwiac przez przyzakładowe PTTK. Ma być czynne od poniedziałku.
Głosowałem na październik, ale mój głos można anulować. Obydwa terminy mam zajęte.
Jestem za październikiem, zdecydowanie bo ostatni weekend września to Photokina.
Bardzo chętnie przyjadę do Krakowa spotkać starych znajomych i napić się piwa.
Głosowałem za wrześniem ,ale jesli bede mógł to i w pazdzierniku przyjadę.Obym spotkal przyjacioł [co pewne] i obym nie wypil za dużo piwa.[ co niezbyt pewne]Pozdrówka.
Też głosowałem na październik gdyż tak jak Mac prawdopodobnie wybieram się do Kolonii ;)
Co do atrakcji, to poza piwem, może do października ruszy balon na bulwarach
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...trowersje.html
i ja chętnie bym się wybrał, szczególnie termin wrześniowy mi pasuje.
październikowy póki co średnio, ale jestem dobrej myśli :)
Wracajac jeszcze do propozycji tematycznych na zlot, moze znalezli by sie chetni na podroz po krakowskich fortach?
http://www.fortykrakow.prv.pl/
Link nie działa. Przynajmniej u mnie. Masz jakieś propozycje co do jakiegoś konkretnego fortu? Z tego co wiem to na dostepnych fortach w sobote i niedzielę odbywają się strzelanki ASG.
Swoją drogą wypadało by już ustalić termin zlotu na stałe. W ankiecie wyraźnie wygrywa październik.
rok temu mi sie nie udalo - tym razem obydwa weekendy mam wolne :-)
glosowalem za wrzesniem bo i tak bede w krakowie ale jesli padnie na pazdziernik to tez bede sie staral przyjechac :-)
Dlatego mówię że trzeba ustalić. Niech się Pazur wypowie. Ja bym brał październik, chociaż dla mnie oba terminy sa ok.
A to z noclegiem ? Taki bajer :)
Ile kosztuje to to i gdzie będziemy spać ?
Sporo ludzi zawsze spało w Nawojce - akademik AGHu - 15 minut spacerem od rynku - warunki przyzwoite - koiszty około 120 zł za pokój 2 osobowy http://www.nawojka.bratniak.krakow.pl/html/index.php my pewnie też tam wyladujemy
Mamy aktualnie 28 do 17 glosow na pazdziernik, w takim razie zlot odbedzie sie 6-7.10.2008. Moge prosic ktoregos z moderatorow o zakonczenie ankiety?
Co do spania, to baza noclegowa jest ogromna i napewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Wystarczy wpisac w google "noclegi kraków" i wybierac do woli.
aaa kurde ;) naturalnie chodzilo o "pierwszy weekend pazdziernika 4-5" :oops:
Dla mnie i ten termin zły i ten niedobry. Pod koniec września urodzi mi się synek :grin:, więc sami wiecie...
No i cool, a robimy jakiś plenerek, czy tylko pifffko i onanizm sprzętowy ??? ;-)
Wszystkiego po trochu, troche pleneru, troche onanizmu, wszystkiego z umiarem w przerwach miedzy piciem piwa a... piciem piwa ;)
Jeżeli dotrę, to jednak nie zabiorę nikogo z Poznania - będę jechał z Zielonej Góry (Legnica, Wrocław). Ale szczegóły poznam dopiero za tydzień, nie wiem jeszcze o której w piątek będę wolny.
chyba dobrym pomyslem bedzie zarezerwowanie wczesniej jakiejs wiekszej knajpki, zeby nie bylo jak rok temu w piatek: 3 osoby na 1 krzeslo :)
eehhh szkoda że nie dam rady dojechać :(
ja dopiero na forum ruszam z kopyta, ale głosowałem na październik i już czekam w krakowie ;)
przy okazji pare wpisów sobie załatwie :D
Birez, wez tam cus zarezerwuj, indigo na przyklad jesli mozesz, tylko na piatek czy na sobote ?