To... ja wiem? Może sobie doklej...? Na kropelkę! ;) ;)
Wersja do druku
zasadniczo miejsce na fotke jest - wywalic wielki napis UAC i juz ;)
Wydaje mi się, że skoro powstał wzór ID, wypadało by się go trzymać :)
A fotka jest w dowodzie/prawku chyba wystarczy.
Heheh, bo idąc dalej, to avatar tez należało by nanieść ;)
Niech każdy kupi po dwie smycze i zrobi sie drugi identyfikator pokryty w całości zdjęciem żeby było wiadomo z daleka do kogo nalerzy :p hehe
Panowie mnie przekonuje skoro poprzednie tury byly bez to ja rowniez wole bez. Nie chce zeby bylo jak z oswiata w naszym pieknym kraju. Kazdy ma inne wyksztalcenie i jest wielki burdel. Chociaz my badźmy jednolici pod kątem CB card:)
Racja lepiej nie kombinować jak kolejna tura to kolejna tura a nie nowości a pozatym po co ta dyskusja i tak już wybraliśmy złożyliśmy zamowienia i zapłaciliśmy :)
Ja z góry przepraszam za głupie pytanie, ale gdzie mogę znaleźć swój numer na forum? :oops:
Nic mi nie pomógł opis na pierwszej stronie wątku i nadal nie widzę. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć gdzie szukać tego numeru, lub go odczytać? ;)
16234
Dziękuję :-)
Klikasz na swoj nick potem zobacz publiczny profil i w adresie przeglądarki masz --- > http://canon-board.info/member.php?u=16234 a na koncu swoj numerek
Już się połapałem ;-)
Dzięki
Czy jest jakiś przewidywany termin zakończenia tej tury?
Wszystko zależy od tego jak szybko uzbieram pulę. Na razie mam zamówione ok. 25 smyczy i 16 identyfikatorów. Myślę, że się ruszy jak mod potwierdzi, że istnieję i nie chcę nikogo wpuścić w maliny. Większość ludzi na pewno czeka na potwierdzenie, bo mój poprzednik, który wykonywał smycze nie wywiązał się z umowy w stosunku do niektórych osób (opieram się tylko na tym co czytam. Być może sytuacja wyglądała całkiem inaczej, ale brak odzewu też o czymś świadczy).
Ok, przyznam się, ja jestem jednym z czekających na potwierdzenie :).
Zresztą, mam wrażenie, że we wcześniejszych postach pisałeś, żeby nie przelewać kasy, dopóki mod nie stwierdzi, że Ty, to Ty ;)
Tak więc, mnie spoko możesz doliczyć do tej puli (biorę komplet, a co tam ;) )
A z ciekawości, jak duże musisz mieć "zamówienie", żeby sprawa ruszyła?
Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)
Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)
100 smyczy i 60 ID
EDIT
KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
To tak, aby rozwiać wątpliwości...
Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
Formularz wysłany, przelew zrobiłem, jutro pieniądze powinny wpłynąć na konto :D zapomniałem tylko w tytule dopisać maila ;p mam nadzieję, że to nie sprawi kłopotu :D Teraz uzbrajam się w cierpliwość :D
a więc spotkałem się z Krzyśkiem, potwierdzam że istnieje on naprawdę, a dane osobowe podane w pierwszym poście są zgodne z okazanymi mi dokumentami (prawo jazdy, dowód rejestracyjny samochodu).
Ponadto kolega pokazał mi pierwsze próbki smyczy, które są w zasadzie identyczne z tą, którą posiadam z poprzednich edycji.
No to skoro mamy potwierdzenia pozostaję tylko zebrać zamówienia i wyczekiwać na upragnioną smycz i ID!:-D
No to do robotki paniwie i panie do robotki im prędzej sie zprężycie tym prędzej będą smyczki :)
Dziś miałem przyjemność spotkać się z Krzyśkiem, w końcu w tym samym mieście mieszkamy. Porównywaliśmy smycze z poprzednich edycji do tych wykonywanych teraz. 8)
Chciałem potwierdzić, iż smycze będą prawie takie same jak te z poprzednich edycji. A nawet lepsze, gdyż klamra przy krótszej części będzie metalowa (poprzednio była plastikowa). A piszę o tym dlatego, że w tym miejscu było najsłabsze ogniwo tych smyczy, przynajmniej u mnie bo pękała ta klamra. Teraz będzie mocniej, a waga tak diametralnie nie wzrośnie. :wink:
Sam planuje już zakup kilku sztuk.
Więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko zamawiać i czekać, aż uzbieramy wymaganą ilość.
Ok, to ja powtórzę swoje pytanie: jaki na dzień dzisiejszy jest "portfel zamówień" ?
O ile to oczywiście nie tajemnica handlowa ;)
Można oczywiście nadać pieniądze na poczcie. Nie ma sprawy
Wypełniasz odpowiedni druk i pieniądze trafiają na moje konto. Nikt tu nie jest dyskryminowany w żaden sposób.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeżeli ktokolwiek będzie miał większy czy mniejszy problem, pytanie bądź prośbę to proszę śmiało pisać na adres z postu 1-go bądź na priva.
Witam!
Obiecałem Wam cotygodniowy raport. Więc tak:
Zamówiły poniższe osoby:
cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGR Zaku
Łącznie: 33 identyfikatory i 52 smycze. Półmetek mamy za sobą.
Krzysztof
No to fajnie a jak osiągniesz wymaganą ilość to co zrobimy ?? dajemy czas powiedzmy tydzien osobom które jeszcze chcą kupić i zamykamy liste czy jakoś inaczej to wymyśliłeś ??
Jak będziemy mieli całą pulę ogłoszę, że zamykamy za tydzień. Tak obiecałem w poście #1 i wiele osób, które zbierają pieniądze mogłoby mi mieć za złe, że zamknąłem pulę bez uprzedzenia. Po tym tygodniu ruszam z robotą tak szybko jak to możliwe
Mam nadzieję, że do tego czasu strajk pocztowców będzie już tylko wspomnieniem.
KrzysK - dzięki raz jeszcze za zaangażowanie.
Pozdrawiam. :-D
Jak będzie szło w takim tempie to... przełożyli strajk więc jest szansa że się władujemy w środek ;)
i ja też podziękować KrzysK ... się robi jakoś miło ;)
Mam pytanie odnośnie smyczy. A mianowicie czy będzie ona wyglądała tak jak w poprzedniej turze czyli czarno-czerwona z napisem "Canon Board-Info"?
Witajcie!
Niektórych może zmylić to, co pokazałem w poście #1. To jest tylko i wyłącznie pokazane jak będzie ta smycz zrobiona. Krótko po tym miałem już w ręku próbę tkaną i pokazałem ją gwozdzt'owi i Zaku'owi (nie wiem jak te nicki odmienić :-) )Smycz i identyfikator, będą takie jak tu na zdjęciu:
http://img229.imageshack.us/img229/8...acsmycz2vb.jpg
Tylko klamra będzie metalowa.
Krzysztof
Czyli pozostaje stara sprawdzona forma. Dzięki wielkie.
Proponuję, o ile to możliwe, umieścić info o zbliżającym się zakończeniu akcji na stronie głównej forum.
Jak na chwilę obecną wyglądają liczbowo zamówione ilości smyczy i identyfikatorów?
Niestety ktoś, kto umieścił zdjęcie smyczy z poprzedniej tury na imageshack wyrzucił je stamtąd. Nie wchodzę w to, czy zrobił to złośliwie czy nie. Nie ważne. Ale w poście #1 (z wielkimi podziękowaniami dla Zaka i gwozdzt'a!!!!) umieszczone są już świeżo zrobione zdjęcia smyczy i identyfikatora.
KrzysK wiadomo coś nowego na temat smyczy? Jak wygląda wpłacanie pieniędzy?
Przez jak wygląda wpłacanie miałem na myśli ile osób już wpłaciło... kiedy mniej więcej należy spodziewać się przekazania do realizacji całości?
Witam!
Jako, że większość z Was na pewno się niecierpliwi informuję, że zamówiono 89 smyczy i 58 idenyfikatorów. Dokładny raport umieszczę jutro na forum tak jak to obiecałem. Już niedługo. Wytrzymacie? :-)
Krzysztof
EDIT
Ale na dzień dzisiejszy wszyscy, którzy zamówili smycze bądź identyfikatory otrzymali ode mnie potwierdzenie wpływu pieniędzy na moje konto
Czyli pozostaje cierpliwie czekać. Napewno będzie warto :-)
Obiecany tygodniowy raport:
Zamówiły osoby:
cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGr gareth tgrzyska Adam Bedla gacek werek Foto Epoka popniunia -MM- Canon T 70 rob76 arturro szkot111 freeq-art (unicorn78) Chyrek chifre axk SPUKI Daniel Torzewski airhead eryk_g uzależniony CFR Marek69 Chrabu Kali730 Zaku joohoo tom517 Noel
Razem: 64 identyfikatory, 97 smyczy
UWAGA:
Wobec powyższych ilości dnia 1 maja oficjalnie zamykam turę. 1 maja będzie ostatnim dniem w którym przyjmuję zamówienia. Nie dotyczy to osób, które zobowiązały się zamówić po 1-szym maja z powodów finansowych a które poinformowały mnie o tym fakcie. Informuję także, że termin wysyłania przeze mnie smyczy i identyfikatorów powinien nastąpić w połowie maja. Jedyne opóźnienie jakie przewiduję to opóźnienie, które może wystąpić (ale nie musi) z powodu długiego weekendu na początku maja. W tym czasie nie będzie mnie na forum i nie będę odpowiadał na maile. W końcu mały urop... :-)
Osoby zainteresowane proszę o sprawdzenie swojego nicka w formularzu (wielkość liter, spacji itp jest znacząca) oraz numeru na forum, imienia i naziwska (? ;-) - to tak pół żartem, pół serio) i ewentualne poinformowanie mnie o zmianach. Chcę uniknąć błędów na identyfikatorach. Wszystkie zmiany zostaną potwierdzone mailem. Potwierdzenie jest gwarancją wprowadzonych zmian.
Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.
I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.
Krzysztof
nic tylko sie cieszyc z solidnego raportu i pozostaje oczekiwac na listonosza ;)
Niech napisze ze to zeznanie podatkowe na kopercie mowili że takie będą dostarczac :D