7 jak dla mnie bomba. Fakt może troszkę światło za ostre.
Wersja do druku
7 jak dla mnie bomba. Fakt może troszkę światło za ostre.
dzięki za wasze opinie, a tak na marginesie, to 7 była robiona o 8:17 1 maja:-D
17 - ładne ujęcie,dynamiczne.20 - światło ładnie oświetliło tego ptaszka.
16 :), 22,20, dla mnie naj
Mi się światło w wodzie odbite podoba,ładnie wyszło.Szkoda tylko że ptaki bardzo ciemne,ale przy zdjęciach pod słońce to normalka.Cytat:
32 spodobały mi się kolory, mam nadzieję, że Wam też
Pozdrawiam.
w 34 coś ci się w tle pokazało a szkoda bo ładnie z tą wodą wszyło i troszkę psuje
Pitek obcinasz ptaszkom nogi :) nawet jak ich nie widać to powinno być dołu tyle żeby dawało wrażenie że to nóżki są
ohhh tak to juz jest ; albo zamalo ptaka w ptaku , albo za duzo ptaka w ptaku :) czyli jest za ciasno :)
40 mimo brak oczu , to jest swietna , 41 mimo ze nog nie widac , to brakuje minimalnie dolu , jak i wiecej gory :) ale za to super perspektywa jest :)
wróbelki pocieszne, co do reszty to to samo co fotość
46 ładne, fajne światło utrafiłeś
co do 47 tam w tle coś wyznacza poziomą linię i ona jest krzywa , więc lepiej unikać tego co w tle nam każe myśleć że coś jest krzywe lub prostować, pozatym przyjemne w odbiorze
no, w końcu aparat wrócił z serwisu:-D, oczywiście padła migawka ale została wymieniona:-D, podobno to normalna przypadłość w 40D (mnie padła po ok.15tys), miałem jeszcze gwarancję więc obeszło się bez "drenażu kieszeni":-D, dlatego wypróbowałem sprzęt i wystawiłem kilka gniotków
48
49 szkoda, że akurat usiadł na tle innego drzewa:-?
50
51
51 swietne :)
Zgadzam się z przedmówcą, 51 najlepsza.Reszta też bdb.
Pozdrawiam.
P.S
Jakie gnioty:-D? Ja cieszyłbym się chociaż z jednej takiej fotki:mrgreen:.
Śliczne Kopciuszki!
dzięki za Wasze słowa uznania:oops: ale muszę przyznać, że tych zdjęć nie byłoby gdyby nie Wasze opinie; to dzięki nim zmieniłem swoje spojrzenie na ptaki i wogóle na przyrodę, to dzięki podpatrywaniu fotosca, kubymana, guest1, 1507 czy Nemeo(sorry, że nie wymieniłem wszystkich na CB) zacząłem sam robić lepsze fotki, chociaż do doskonałości im jeszcze daleko, jeszcze raz dziękuję za wasze pouczjące opinie:smile:
bardzo fajne fotki, też stawiam na 51
Za poprzednikami - 51 najlepsza! B.dobre zdjecie!
Pitek, cała seria bardzo dobra, ale 51 zdecydowanie najlepsze:)
te też są świetne :)
Noo 54, 55, aż je słychać ;) Fajne bo się coś dzieje. Możesz dodać dymki z tekstem ;)
masz miejscówkę na tego ptica?
śpiewający jak śpiewający, ale maluch na pewno jest głodny:)
Ogólnie fajnie wyszło. Podoba się:)
jak widać nie trza nad Biebrzę jechać by fajną ptice "ustrzelić":)
57 jest naprawdę zabawna
#56 hmm, połamane gałęzie... a co by było gdyby usiadł na niej drugi ptaszek? - słusznie ptaszek sprzedał OPR wandalom (#54, #55) bardzo ładne foto, z przekazem;)
#57 super i "z jajem":)
Ogólnie, ciekawa galeria. Gratulacje!
po krótkiej przerwie wrzucam kolejne foty
na początek młode modraszki
58
59
a teraz foty z dzisiaj, wstałem o 3:15, pojechałem na z góry ustalone miejsce zasiadki, miały być czaple, a jest ogólnie kupa:(,
była mgła jak diabli i zamiast czapli, tylko takie pstryki, no cóż trzeba się jeszcze raz wybrać:smile:
60
61
62
w sumie z rodziny czapli:smile: pt. mnie tutaj nie ma:smile:
Tak czy siak wypad miałeś udany. Gratuluję bąka. Jak dotąd to go tylko słyszałem. Pozazdrościć. Modraszki też fajne:)
Szkoda że mgła tak zamgliła , mimo to 62 jest niepowtarzalne. 61 i 63 też fajne ujęcia.