My nie, ale ktoś nasmarkał na niebo i nababrał do rzeki :mrgreen:
Wersja do druku
My nie, ale ktoś nasmarkał na niebo i nababrał do rzeki :mrgreen:
Nawet wiem kto - widziałem :P
Dzięki za plenerek Było super. A propos babrania do rzeki:
No to mnie zdemaskowałeś ;-)
A w ogóle to propagandy narobiłem, bo tak dokładnie to jest kanał powodziowy a nie rzeka :mrgreen:
Szkoda tylko że tym razem nie było żadnego wina. :cry:
Ja zaraz swoje cegiełki wrzucę ;)
Nie kierujący pili takie :
Oto przykład jednego z kieryjących
Witam
Dzisiaj byliśmy z kolegą również tylko, że niedokładnie przeczytałem wiadomość :) i czekaliśmy na parkingu przed Kopernika zaraz za ogrodem japońskim, i sie rozminęliśmy niestety, mam nadzieje ze na następny uda nam sie dotrzeć.
Pozdrawiam
Cegiełki i plenerkowy zespół :)
Więcej teamu i taki gniotek :)
kurde...mniejszych się nie dało wstawić ??
Hmm.. Nie wiem czy tu jest ironia (miały być większe?), czy przytyk (za duże?).. standardowo kładę do netu 640x480. Jedno zmniejszyłem bo odrzuciło ze względu na wagę. A jeśli chodzi o poglądówki to chyba jest akurat ;)
Full-size mogę wystawić gdzie indziej do ściągnięcia.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A w ogóle to gdzie jest taka wypasiona galeria CB, gdzie byłyby fotki z plenerów??
Taka drobna uwaga techniczna panowie: zdjęcia lepiej wrzucić na jakiś darmowy serwis hostingowy typu imageshack.us lub xs.to a na forum tylko je podlinkować (direct link) przy pomocy ikonki "Insert Image" lub wpisując komendę . Nie ma wtedy ograniczeń wielkościowych i nie jest obciążany forumowy serwer.
Sie zrobi wieczorem. Albo zrobie w swojej galerii album; na razie jeszcze nie wykorzystalem polowy swojego transferu.
Nigdy wiecej pleneru w taka pogode.
No ewentualnie jak co 1,5 h bedziemy chodzic na żywca
http://img125.imageshack.us/my.php?image=piwopl2.jpg :D
bardzo fajny plener pobawiłem sie szkłami dowiedziałem sie paru ciekawych rzeczy, dla mnie bomba.
Wystawcie gdzieś trochę więcej fotek z pleneru, aby mógł zobaczyć co mnie ominęło.
Bo wy się zawsze ustawiacie jak muszę gdzieś jechać ;-) Mam nadzieję, że następnym razem już się uda.
Reasumując, plener musi być najlepiej z dala od wroclawia i od knajpek, co może wymusi robienie zdjęć;-)
Wiem, śledziłem na bieżąco wątek, ale tamten termin też mi kolidował z wyjazdem. No ale dwóch orgaznizatorów na jednego uczestnika to niezły wyczyn;)
No tak, to niezaprzeczalne plusy. A miejsce czwartego zajął sprzęt;) No i byliście bardzo dobrze zorganizowani.
A tak z innej beczki to się ostatnio zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że nie mam chyba żadnej fotki architektonicznej Wrocławia. Mówią, że najciemniej pod latarnią;-) Muszę poczekać, aż ktoś przyjedzie tu gościnnie i się podłączyć do zwiedzania miasta, w którym spędziłem większość życia;-)
Wrzuciłem jeszcze kilka obrazków, dokumentujących "plenerek" ;-) Bez zakończenia, ale to już koledzy pokazali :mrgreen:
http://canon-board.info/showpost.php...4&postcount=35
jak patrzę na zakończenie.... to szkoda że wsiadalem w ten tramwaj :D
Pytanko do wrocławskiej ekipy ma ktoś moze 17-55 is w swojej torbie ?
Z checia bym zobaczył jak działa to szkiełko. A mało rewelacji na forum o nim.