Tak. To dawne trytony.
Co do 400 2.8 - na wersje IS mnie nie stac, dlatego chce sciagac z e-bay zwykla i uzywana. :)
Wersja do druku
Tak. To dawne trytony.
Co do 400 2.8 - na wersje IS mnie nie stac, dlatego chce sciagac z e-bay zwykla i uzywana. :)
Fajna sprawa ale ja z moim doswiadczeniem (begin) postoje z boku póki co :D
Mnie kusi 300 f/4 IS+TCx1.4 lub 400 f/5.6 ewentualnie opcja nr 3 - 100-400 L.
Ekipe trza zbudowac, wiec sie doswiadczeniem nie martw, piwa starczy. Poza tym 350-tke masz wiec calkiem niezly sprzet :) Zapraszamy.
a to 400 2.8 bez Is-a tez mozna dostac, bo jak narazie to widze wszedzie z IS za 30 tys?
300/2.8 bez ISa latwo, 400/2.8 bez IS jest ciezko ale bywaja. 300tki stoja okolo 7 -8 tysi PLN
mysle ze od 19 we wtorek dam rade sie pojawic, w razie czego jestem w kontakcie z hofim
[QUOTE=hofi66;287714]No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo :)
No proszę - coraz więcej wspolnych zainteresowań. Piękna Kobieta, nopoj bogow i dobry film - wiemy co dobre :)
czy pasuje wszystkim dzis o 18 w eljazz? prosze o potwierdzenie przybycia :)
no chyba to juz zostalo ustalone??
A ja jak zwykle nie zajrzałem na czas:(
dzieki za spotkanie, ciesze sie ze cos w koncu ruszyło!
Wiec wstepnie na piatek - 9 marca godz. ok 17-18 (poczatek) ustalamy pierwszy wieczorny wypad po Bydzi. Szczegoly do tego czasu sobie ustalimy. Mozecie wpasc do mnie na Plac Wolnosci 9 (I LO) i stad wyruszymy :). Potem na koniec gdzies zakotwiczmy. Zapraszam!
a jednak ja nie mogę. Szkoda wielka. No ale i tak bywa. Mam nadzieje że na tym jednym wypadzie się nie skończy.
piatek to tak jak mowilem, od 20 moge wystartowac...
ja w piatek moge , mi pasuje godzina która hofi zaproponował
Jak ktos nie moze, to niech ewentualnie pozniej dolaczy. Jakby co moje gg 3073141.
Wczoraj przed naszym spotkaniem strzelilem koledze kilka zdjec. Jak ktos ma ochote - http://www.pbase.com/hofi/ernest
Pozdrawiam
Hofi
Poprawka, chodzilo oczywiscie o piatek 9 marca 17-18-ta. Oczywiście zaobaczymy jak bedzie pogoda.
Przepraszam
aha czyli nie ten piątek ale nastepny, to postaram sie byc. Fotki L-ką i wszystko jasne :D
Jako tako sie orientuje co do ciezaru niewiem :] pogadamy jak sie spotkamy.
Zdjecia z myslecinka tez fajne zwłaszcza ten zachód słonca chyba :>
Dobra juz nie zasmiecam tematu
O w 9 III to i mi chyba pasuje. A co do eLki i zdjęć - to gratulacje należą się fotografikowi a nie obiektywowi. I to gratulacje zasłużone!!
Dziekuje bardzo.
Mam tez informacje odnosnie tego pleneru, ktory ma byc w tym tygodniu. Zapomnialem, ze w piatek mam ... urodziny (zona cos ta tez planuje z tej okazji) wiec pytanie, czy mozecie 8-go w czwartek, bo piatek nie dam rady? Przepraszam za zmiany.
Jakby co zrobmy liste i wpisujmy sie.
Czwartek 8 marca godz. ok 17-tej - Plac Wolności (przy kościele)
Lista:
1. Marek Hofman
Ja moge jeszcze w srode 7 marca. Piszecie, jak wam pasuje, zeby spotkac sie choc w kilka osob.
sroda pasuje tylko o której?
godzina bez zmian, j.w.
17 koło liceum?
hmmm sie narobilo :(
sroda 17.30 nawczesniej a njapewniej o 18 ;)
no to jest juz nas 4 :) na srode
Oczywiscie zaczekamy na wszystkich!
to umawiamy sie na 18ta , moze byc koło liceum?
zapraszam do srodka, do mnie, miejsca jest dosc. Bede czekal od 17-tej, mozna wpasc pogadac - wystarczy kontakt na komorke - wyjde
Niestety, mi sroda w tym tygodniu nie pasuje.
eh moje studia na UKW równiez mi nie pozwalaja byc w srode dla mnie termin najlepiej czwartek, piątek i weekend.
Nie,tylko nie środa:/ W środę jestem do 19 w szkole:/
Mi pasuje kazdy z tych trzech dni. Tyle ze w srode o 20stej musialbym uciekac, a w piatek o 21 robie koncert.
O matko nigdy sie nie zbierzemy :D
Kto moze jutro, to ok. 18-tej przy wejsciu do I LO (ladne drzwi) od Placu Wolnosci. Mozna przyjsc wczesniej, bede na miejscu z Mackiem G. Zainteresowanych prosze o kontakt - podam tel.
Przypominam ze dzis o 18 wybieramy sie na plener , kto chetny niech sie zgłasza do hofiego66 , on poda nr tel i jak bedziecie koło liceum zadzwoncie do niego on was wpusci
Wiec już jesteśmy po pierwszy spotkaniu i "ekipa" się montuje. Nawet sympatyczny nikoniarz nas zasilił, z czego się bardzo cieszymy.
Poniżej kilka moich strzałów z wieczora. Pora na kolejne spotkanie :)
http://www.pbase.com/hofi/bydzia
Pozdrawiam
Hofi
Hehe, widzę że każdy w bydzi robi standardowe kadry banku i plotkarek :P Jutro wrzucę efekty mojego wypadu.
Zuploadowane : http://www.micles.neostrada.pl/bydgoszcz/
Jak widać, te kadry narzucają się same...
Nie każdy robi takie kadry, tylko nam nie starczyło już na to czasu. Zresztą mieliśmy jeszcze inne pomysły na zdjęcia. A tak trochę pogadaliśmy ... i zrobiło się późno.
micles - po takim wstepie to spodziewalem sie czegos... hmmmm... bardziej niestandardowego :twisted:
No to właśnie miało być potwierdzenie tego, że innych kadrów nie da się zrobić.
Hehe, szkoda że ten klub się nie utworzył troszkę wcześniej. Ja ostatnio takie fotki robiłem z czubka dźwigu, który do niedawna stał sobie na budowie nowej restauracji Sowy na starym mieście. Była szansa, a dźwigu już nie ma :(
Plener fotograficzny Chełmno 31 marca - 1 kwietnia 2007r.
Plan:
Sobota:
- 15.00 - przyjazd do Chełmna
- 15.00-19.00 - fotografowanie miasta i zabytków
- 19.00-21.00 kolacja, odpoczynek, pogaduchy
- 21.00-23.00 zdjęcia nocne
- 23.00 odpoczynek, piwo, piwko i pogaduchy ...
Niedziela:
- 5.00-6.30 wschód słońca dla "mocarzy"
- 8.00-8.30 śniadanie, zbieranie się do "kupy"
- 9.00-12.00 fotografowanie miasta i okolic
- 13.00 zakończenie i wyjazd
http://www.chelmno.pl/
Tak bym to widział, ale czekam na propozycje. Oczywiście trzeba będzie wykonać wiele telefonów i załatwić nocleg i sprawdzić miejsca.
Czekam na opinie. Jutro dzwonie w sprawie noclegu :)
Pozdrawiam
Hofi
Ja też poproszę takowe namiary...:P Pozdrawiam serdecznie
Jestem za, ale jesli chodzi o termin, to mogę tylko w co 2 weekend (gdy żonka na uczelni siedzi). czyli teraz 24 -25 III no i co dwa tygodnie.