No ja zastanawiam sie nad opcja taka zeby wziac 300 lub 400 2.8, ale uzywane szkielko z e-bay bez IS. w zakresie 70-200 mam 70mm z 24-70 i 235/2L . Takze sie zastanawiam czy potrzebne mi 200 czy lepiej 300 lub dluzej.
No ja zastanawiam sie nad opcja taka zeby wziac 300 lub 400 2.8, ale uzywane szkielko z e-bay bez IS. w zakresie 70-200 mam 70mm z 24-70 i 235/2L . Takze sie zastanawiam czy potrzebne mi 200 czy lepiej 300 lub dluzej.
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja taki shit
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja nie![]()
Ostatnio edytowane przez Maciej_Grabowski ; 26-02-2007 o 21:13 Powód: Automerged Doublepost
dobra chłopaki już czas sobie ustawiłem, ale będę tylko do 19,30 bo potem http://www.mozaika.org.pl/ - moje kolejne hobby![]()
Pozdrawiam Rysiek
No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo
Do reporterki to zdecydowanie lepiej 70-200 f/2.8 (tak mi sie wydaje), no chyba ze sport i te sprawy to 300 czy 400 2.8. Jak Cie stac, to juz Ci zazdroszcze. Milych zakupow.
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 26-02-2007 o 22:00 Powód: Automerged Doublepost
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
tak sie niesmialo zapytam... eljazz to dawne trytony??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
no nie... tak ze mna zle to nie jest... tylko jezeli chodzi o nazwe tego przybytku to zatrzymalem sie na trytonach![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
zawsze mozna lokal zmienic, jak nie beda mogli nas juz dluzej sluchac![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
micles przyjdz to sie przekonasz