bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosę :D a przyda się napewno :D
Wersja do druku
bierz statyw... najwyżej ja Ci poniosę :D a przyda się napewno :D
No to ja na 99% potierdzam swoja obecnosc.
Znakiem rozpoznawczym bedzie kurtka z kapturem i futerkiem:) sztucznym, bo zwierzatka lubie:)
Do zobaczenia !
Jacek Andreasik
a moim znakiem rozpoznawczym bedzie szwendanie sie wokol lokomotywy i krzyczenie CANON-BOARD - KTO NA ZLOT??
hehe
a tak serio, to szara kurteczka i ciemny maly plecak i statyw na ramieniu :mrgreen: ktory bedzie nosil bruckner :lol:
no i mysle bruckner ze tyo ty stales sie osoba odpowiedzialna co bedziemy robic w opolu... bo w sumie jestes z... wiec wiesz co i jak...
pozdr**
Hah ! no i oczywiscie pojawie sie ! ;) (chyba ze praca nie pozwoli - ale wstepnie ooooszywiscie ! :P)
powpisujcie się do listy (kopiujesz listę z postu http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=44 i wpiszcie siebie po czym dodajcie wpis)Cytat:
Zamieszczone przez koy
plan jest taki. Póki jest jasno-robimy fotki gadamy o pierdołach dokumentujemy że się spotkaliśmy (robimy fotki :mrgreen: :rolleyes: 8-) )
potem jak się zrobi zimno idziemy gdzieś usiąść i zjeść tudzież napić się. a potem jak już wszyscy zjedzą i się napiją (i się ściemni) pofocimy po ciemku :D i do domu :)
jakieś ale(inne propozycje??)??
pozdrawiam serdecznie:smile:
p.s.
śmieszna sprawa, jestem chyba najmłodszy i wszystko muszę ogranizować, jakbym coś spieprzył (organizacyjnie) to karnie odpowiadać nei będę :roll: :mrgreen: :roll:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
gareth jesteś z Opola??
Jak coś nie pójdzie to ban gwarantowany :mrgreen:
Mi się taki plan podoba
bruckner---> Jak się ściemni idźcie nad Odrę koło baszty piastowskiej. Tam są fajne odbicia w wodzie na drugi brzeg ze starymi kamienicami. Ja niestety nie mogę być. Może innym razem.
Pozwolilem sobie auaktualnic liste - kto bedzie:
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
dopisujcie sie wg wzoru - bedzie bardziej czytelne
Owszem... no dobra ;p prawie z Opola bo sie wyprowadzilem w wiejskie rewiry Czarnowąs ;p Ale to praktycznie jeszcze Opole ;)Cytat:
gareth jesteś z Opola??
--------
Aktualizacja listy :
1. viTo
2. TomS
3. bruckner
4. leloo
5. uzo
6. koy
7.gaReth
ok gareth to możesz też coś pomyśleć gdzie iść i co pofocić :P
wiesz, może będziesz miał lepsze ode mnie pomysły :)
poozdrawiam
1. miejsce "strawy i wodopoju" hehe - moze Zorba (boczna Osmanczyka) piwo i jedzenie?
2. miejsce focenia - jesli bedzie padac ;/ to jest impreza sportowa JUDO, mozemy pofocic - tylko duze iso albo lampa mocna - ciezkie warunki moga byc ale czemu nie :) tu info
"Zawody odbędą się w dniach 24 –25 XI. (sobota i niedziela) w hali sportowej Gwardii Opole, ul. Kowalska 2" - czyli jakies 7minut pieszo z pkp
Pytanie czy o tej godzinie nie bedzie juz po finalach :P
proponuję jak już pivo i jedzenie to Maestro -pizza :)
nie będzie padać :roll: :mrgreen: :D
pozdrawiam
To ja moze cos zaproponuje, kilka pomyslow:\
- Pod wieczor mozna sie przejsc wzdluz torow, zarowno w jedna, jak i druga strone od dworca glownego. Mozna tam wynalezc kilka dobrych kadrow i miejsc.
- mysli mi sie jakas stara cegielnia, tudziez fabryka. Tylko ze z tym bedzie problem w centrum. U mnie w slawicach kiedys byla cegielnia, ale niestety ja wyburzyli. Moze ktos ma cos na oku ?
- Bolko jes juz mocno oklepane, ale mozna by sie rozejrzec za czyms bardziej dzikim, cos na wzor dzikiego lasu. Tylko czy cos takiego jeszcze tam w ogole istnieje ?
Pozdrawaim
Jacek Andreasik
W sumie to wszystko jest blisko rynku i jakoś tak w zasięgu kilku kroków.
Ja myślałem o "okołorynkowych" uliczkach....
a co do jedzenia to można jeszcze do "maestro" = Pivo + pizza :)
pozdr.
No w takim razie wieczorkiem młynówka... (rure potem wystampujemy ! a co ;p;p;p) , jako miejsce piwnej rozgrzewki proponuje Highlander ;) Knajpka miła i przyjemna :) Miejsce focenia... Przychylam sie do propozycji przedmowcow!
Dobrze by właśnie było żaby knajpka była miła ale nie zatłoczona przy okazji
Z zapchanymi knajpkami jest tak ze wystarczy rezerwacja ;) jedzonko... jakis toscik sie znajdize podejzewam ;)
no spoko... to tylko co z tą godziną.. później?
pozdraiwam
kkk.... no to chyba mnie niebedzie - robota :-( ale moze uda sie wczesniej urwac to wtedy najwyzej bym doszedl do was :-) hmmmm moze Ty bruckner podal bys mi swoj nr kom na priv albo na maila lukashu@interia.pl to bym zadzwonil i bys powiedzial gdzie jestescie
pozdro
Nie znam opola więc prosze o mapkę. Chyba że ktos znający się będzie chciał jechac moge zabrać. Jade od strony namysłowa.
W weekendy zawsze u dziewczyny jestem.... też bym był ;) gdyby był piatek wieczor to na 100% :> powiedzmy ok 18 ale wtedy to juz tylko nocne fotki zostaja ;) no i statywy ;) PS. zawsze mozemy sie umowic na jakis dzien w środku tygodnia np w 2-4 osob :) to raczej glownie adresowane do tych z opola ;) a ja mam 25 km ale samochodzik mi sluzy więc jeśli ktoś chętny proponuje np środa 28.11 ok godz np 16 :)
no to czekaj nie rób zamieszania... najpierw się w niedziele spotkamy...
:roll:
ja potwierdzam obecnosc... moze nawet z kuzynem przyjade ktory ma S3 IS - tez canon :)
a jedzonko?? zawsze zostaje zapiekanka albo toscik jak bedzie wszedzie pelno...
no to super :D
ekipa coraz większa.. :mrgreen:
nom... ale czy pojedzie tego nie wiem... jutro dokladnie bede wiedzial, bo jak nie bedzie jechal, to musze kupic bilet na pociag :/ a nie lubie... ale damy rade...:)
DO ZOBACZONKA!!
Panowie powiedzcie mi, gdzie jest w poblizu stacji jakis parking strzezony?? najlepiej gdzies niedaleko...zeby dlugo nie isc... :]
Przy samym dworcu masz parking platny, chyba niestrzezony, ale parkingowi tam kreca sie non stop, wiec jest w miare bezpiecznie.
oki... dzieki....mam nadzieje, ze znajdziemy :]
Przestało padać... jest dobrze :)
bruckner, jak mozesz to napisz mi w PMie nr komorki swojej bo sie nie wyrobie na ta godzine ;p i chyba dolacze dopiero po poludniu .
Pozdrawiam,
gaReth
dobrze, dobrze ze nie pada... a na dzisiaj chyba zapowiadali sniezek... juz myslalem, ze bede musial wziac sanki :)
To u was padało? U mnie nie padało już od paru dni. Nawet dzisiaj nie zanosi się na opady. Faktem jest to że trochę mroźno ale mi to nie przeszkadza.
mnie tez nie przeszkadza... zapowiadalo sie, ale nic nie spadlo... ani sniezynka... a szkoda, bo fajnie sie jezdzi na rowerze jak jest snieg...
komu w droge, temu trampki... ja juz wyruszam... do zobaczenia pod stacja o 13... :mrgreen:
no... :D spotkanie zakończone (myślę że było owocne :-P)
Organizator nie nawalił :rolleyes:
trza założyć galerię i fotki wstawiać :)
pozdrawiam
A co ... mysle ze osobny post na galerie niech zalozy pierwszy wrzucajacy... bo to juz 9 stronnica ;) A ja sie tylko zastanawiam co by bylo gdybym nie mial tej... 1,5 l wody mineralnej... ;);)
heh... woda jak woda, ale ta ksiazka... ona byla bardzo potrzebna... i bez niej wogole bysmy nic nie zrobili :]
pozdrawiam
Wszyscy jacys tacy wczorajszy:) Ale za to jak humory dopisywaly, szczegolnie bieganie z lampa i oswietlanie nocnych krajobrazow:)
Zabieram sie za obrobke zdjatek, coby pamiatka byla.
Pozdrawiam
Jacek Andreasik
... no to kiedy nastepny spot? :D
Pozwole sobie wrzucić 2 foty na szybko - jeszcze gorące, prosto z PS'a po wywolaniu :]
nie tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
teraz to juz sie nie da sie usunac... zaraz poszukam galerii i jak nie bedzie to zrobie...
http://www.canon-board.info/showthread.php?p=394964 ?Juz jest ! :)
Może opolski plener na wiosnę? jakieś modelki by się skołowało...
Ja się mogę pisać..na wiosne...jest to dobry pomysł...
Do tego jakieś nocne plenerki w okolicach K-K też wchodzą w grę.