Ja nic nie wiem i nic nie zakładam tylko to szkiełko jest fajne zwłaszcza za jego cenę i tyle:D.
Wersja do druku
no chyba jednak o to chodzi w poscie. a jezeli mam wyluzowac i skupic sie tylko na samym temacie to radze kupie Sony PSP - naprawde fajana sprawa. mozesz grac, ogladac filmy, foty i sluchac muzyke. bateria trzyma nawet 8 godzin grania. w sam raz do metra, autobusu czy pociagu. nie kupuj 50/1,8 - kup PSP ;) :twisted: za 600 zl mozesz tez kupic pelno alkoholu.o to chodzilo w temacie postu?? :P
Co nie zmienia faktu, że kupić 50/1.8 warto i do analoga też się przyda:mrgreen:. I proszę Cię nie pouczaj mnie o co chodzi w poście ani w wątku i wybacz ale będę pisał co mi się podoba:twisted:. Dobranoc:).
no juz widze jak obydwoje klocimy sie o glupoty i dostajemy bana ;) podsumowujac. jak autorowi chodzi o zapasowe body to ja polecam eosa 30/33. a jak o zapasowe szklo to canona 50/1.8. dobranoc:)
a ostatnio bawiłem się eosem 33
co prawda kupilem zwykle fuji 200iso za 8pln :-) (nie znam sie na kliszach a pan miał do wyboru jeszcze kodaka i tyle) ale podpiąłem tamrona i założyłem polarka
na zewnątrz naprawde fajnie - wnętrza kichowate (brak lampy zew. i w ogóle nie lubie w mieszkaniu focić ale wiecie - rodzinka ;-) )
bardzo sympatycznie sie obsługuje ten aparat - szczególnie kółko z tyłu przypadło mi do gustu - moge zrozumieć dlaczego ktos wybrał serie xxD
kolejna rzecz to wizjer - wiekszy niż w mojej srebrzystej rakiecie
zacząłem też doceniać wyciągnięcie pewnych funkcji fizycznie na body w postaci dźwigni/guzika
generalnie sprawia wrażenie ciut większego od 300D ale i tak bym dokupił BP
znajomy ma ten aparat na sprzedaż - zrobił nim może 20-30 filmów :-)
musze sie z nim dogadac cenowo - za 600pln moim zdaniem warto brac
nowe gripy sa teraz na pstryku za 139zl. chyba najtaniej w sieci w Polsce. ale to promocja wiec jakby co to sie spiesz;)
za 600zł kupicz eosa 30<elan 7> sam kupilem za 500zł super stan-zero oznak uzytkowania, sprowadzony z USA.Szukaj na allegro
A zdanko moze jakies o EOS 5000? mial ktos do czynienia?
Witam
Mam do spzredania Eosa 55 z obiektywem 28-200 Tamron +tulipanek na obiektyw i oslona jakis filtr nowa bateria .Aparat był w pzregladzie rok temu i lezy po zrobieniu jednego filmu /zakup cyfry/.Moge pzreslac fot. real aparatu.
Tel 606 673 883
Miro
Ja tylko powiem, ze kupilem na allegro Canona Eos 5 za 400 zl a do tego za 250 500mm 1.8. Lacznie 650 zl, mysle, ze warto polowac na taka oferte :)
500mm f: 1,8 za 250 zł :o niemożliwe
Tfu, oczywiscie 50 mm :) Blad w druku :P