https://itunes.apple.com/us/app/docu...306273816?mt=8
swojego czasu używałem na srajfonie
obecnie nie posiadam żadnego emejzing, więc nie jestem w stanie nic innego polecić bo nie testowałem
Wersja do druku
https://itunes.apple.com/us/app/docu...306273816?mt=8
swojego czasu używałem na srajfonie
obecnie nie posiadam żadnego emejzing, więc nie jestem w stanie nic innego polecić bo nie testowałem
BTW: przy okazji gmerania po Apple Store pokazało mi się okienko o nowych zasadach korzystania i regulamin 42 strony!!!
Przepraszam ale czy kogoś po......%#%#^%#^^%^^%^. Przecież to jest paranoja jakaś.
zawsze można sprzedać emejzing i zamienić na windows/android :)
No nie można bo jest potrzebny do innych rzeczy ale myślę o kupieniu jakiegoś normalnego tableta na codzień.
Czy ktos uzywa xee i jezeli tak to jaka ocena
to chyba uzywasz Lightroom, ja uzywam do wstepnej obrobki capture one i otwieram od razu w nim, szukam jednak podgladacza analogicznego do faststone
Zainstalowelem ten Xee, darmowa wersja ze strony Xee (Mac) - Download wersja darmowa z 2010 roku, najnowsza z przed paru dni jest dostepna za 4 dolary tutaj Xee for Mac | MacUpdate
Program chodzi jak burza, jedna z najszybszych przegladarek do zdjec jakie widzialem chyba szybszy od faststone. Nie ma takich rozbudowanych funkcji edycji ale ja potrzebuje tylko szybki podglad
To samo chciałem polecić bo mam na moich urządzeniach. Nie uzywam w zasadzie, bo nie produkuję tekstów na tablecie czy telefonie, ale na wszelki wypadek gdybym sie nudził na lotnisku i postanowił napisac książkę. Zresztą mam też okazuje się cały zestaw Apple; Pages, Numbers etc. nie pamietam już, czy to kupiłem czy bylo za darmo. Właśnie spróbowałem stworzyć w Documents Free (SavySoda) tekst .rtf i natychmiast przetransferowałem przez wifi do komputera PC gdzie otwiera się w MS Word.
Gdzie są jakiekolwiek problemy? Simply emejzing. Wydaje mi się, że używanie andrójda lasuje ludziom mózgi.:roll:
A kto czyta 42 strony wypocin w języku legalese? :lol: Apple stać na silny zespół prawników, więc tworzą dużo stron, bo im za to płacą.8-) Biedniejszą firmę stać na tylko 23 strony.
Dzięki, zaraz sobie zainstaluję. Może zacznę pisać książki jednak ;) Co prawda na dworze coraz chłodniej ale i tak sporo czasu tracę jeszcze w czatowniach. Macbook jednak trochę duży jest, a dyktowanie płoszy zwierzynę :lol: