Dzbrze misiek_lublin mowi, majac 11-16 ograniczysz sie do tych ciasnych uliczek. Oczywiscie da sie. Ja na Boroneo zrobilem 90% zdjec 14mm na FF, tak w ramach treningu i calosc wyszla nie tak zle. A dlaczego nie chcesz zabrac obu?
Wersja do druku
Dzbrze misiek_lublin mowi, majac 11-16 ograniczysz sie do tych ciasnych uliczek. Oczywiscie da sie. Ja na Boroneo zrobilem 90% zdjec 14mm na FF, tak w ramach treningu i calosc wyszla nie tak zle. A dlaczego nie chcesz zabrac obu?
witam. Dzięki za kolejne sugestie. Chyba faktycznie macie rację trzeba zabrać 17-55 to bardzo uniwersalne szkiełko. Odpowiadając Usjwo, chyba mnie przekonaliście . Trzeba wziąć i szeroki kąt. Trochę mnie przeraża noszenie tej torby z całym tym galimatiasem. Chciałbym wziąć jeszcze lampę Canon 430 EX II. Ale chyba sobie daruję ten błysk. W każdym bądź razie na pewno wezmę mały aparacik Nikon Coolpix. Kieszonkowiec na baseny i na szybkie pstryknięcie. Poza tym miłe dla oka filmiki kręci ten brzdąc. Sprawdzony w maju na Fuercie, dużo fajnych filmików. Jeśli mielibyście jeszcze jakieś sugestie co do szkiełek bądź ustawień aparatu, to bardzo proszę. Nadal ma problemy z trybem auto i lampą. Może nie powinienem tego trybu w ogóle używać. Pozdrawiam A właśnie dziś byłem w plenerze piękne widoczki. Zacząłem przemyśłiwać o teleobiektywie. Może w tej kwestii jakieś sugestie ?