Odp: [faraon20] - mix fotograficzny - pierwsze fotki z pełnej klatki
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
4
Kiedy to ludzie zrozumieja ,że sprzedawanie życia prywatnego nie ma związku z fotografowaniem ?
W tym przypadku przez rodzicielskie jakiestam ambicje pokazania potomka w infantylnej ,dziecinnej sytuacji.
@zysk - na zdjęciu jest dziecko więc sytuacja jest dziecinna :mrgreen:
poza tym zdjęcie jest całkiem fajne - mnie się podoba, znacznie to IMHO lepsze niż fotografie quadów czy kiepskie kadry motocyklistów :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
aptur
na zdjęciu jest dziecko więc sytuacja jest dziecinna
poza tym zdjęcie jest całkiem fajne - mnie się podoba, znacznie to IMHO lepsze niż fotografie quadów czy kiepskie kadry motocyklistów
Wiem, wiem,ja już to przerabiałem.
I zdjecie własnego potomka nijak sie nie ma do zdjecia innego/obcego dziecka, innej osoby ,innej sytuacji.
I to niezależnie ,czy jest dobrze skadrowane ,czy dobre tecznicznie.
Nie odradzam koledze pokazywania latorośli, ale jak to na forum: jest fotka= jest komentarz :mrgreen:
zamiast nieostrego kota wolałbym ostrego kociaka
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
zamiast nieostrego kota wolałbym ostrego kociaka
@igor58
kociaki to nie w tym wątku, tym bardziej ostre :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
4
Kiedy to ludzie zrozumieja ,że sprzedawanie życia prywatnego nie ma związku z fotografowaniem ?
W tym przypadku przez rodzicielskie jakiestam ambicje pokazania potomka w infantylnej ,dziecinnej sytuacji.
to nie jest mój dzieciak, a więc jak nie masz do czego się przypieprzyć to nie pisz nie na temat.
Co do ostrych kociaków może w przyszłości się pojawią, ale pewnie nie na forum :P
Cytat:
Zamieszczone przez
faraon20
to nie jest mój dzieciak, a więc jak nie masz do czego się przypieprzyć to nie pisz nie na temat.
-A czy rodzice tego nie Twojego dziecka,chca aby ta nędzna fotka z ich potomstwem wycierała internet ?
-To jest na temat:Twoja fotka w Twojej galerii
-5 i 6 ,zdjecia nie Twojej modelki też sa słabe.
Nie wierzysz?
zapytaj zaawansowanych fotograficznie kolegów :D .
zysk co się tak chopaka czepiłeś?
Ja widzę postęp, niewielki, ale zawsze. O to właśnie chodzi. Spora część zdjęć na tym forum jest co najwyżej średnia, wliczając w to moje i Twoje.
Tylko przez RZECZOWĄ krytykę można wyciągnąć jakieś konstruktywne wnioski i poprawić błędy.
Niebardzo znam się na portretach, ale 5 jest z potencjałem, uważam, że w pionie byłoby znacznie lepsze. Tylko ta góra całkiem przepalona.
6 do szuflady, ale jestem tylko amatorem na dorobku :) więc moje uwagi nie muszą być całkiem słuszne.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
-A czy rodzice tego nie Twojego dziecka,chca aby ta nędzna fotka z ich potomstwem wycierała internet ?
Tak, chcą. Pytałem i się zgodzili na publikację wiem nie wiem o co bijesz pianę.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
-5 i 6 ,zdjecia nie Twojej modelki też sa słabe.
Nie wierzysz?
zapytaj zaawansowanych fotograficznie kolegów .
Właśnie pytam, dlatego też nie mam pojęcia po co zabierasz głos.
p0lish dzięki za dobre słowo.
RobertON, góra przepalona fakt, ale jakoś spodobało mi się to zdjęcie dlatego też wrzuciłem żeby poznać opinie innych. Co do 6 wydawało mi się że jest po prostu dobre :) Ale do szuflady na pewno poleci tak czy siak.