Wg mnie zrobili to specjalnie, jesli komus zalezy na szybkosci i backupie na drugiej karcie musi lkpic 1dx i koniec.
Slot sd w 5 d mk3 jest tylko ma wszelki wypadek np jak zapelni sie cf i mamy tylko wolna sd to zawsze mozna sie poratowac.
Wersja do druku
Wg mnie zrobili to specjalnie, jesli komus zalezy na szybkosci i backupie na drugiej karcie musi lkpic 1dx i koniec.
Slot sd w 5 d mk3 jest tylko ma wszelki wypadek np jak zapelni sie cf i mamy tylko wolna sd to zawsze mozna sie poratowac.
Każda puszka przed 5D III, która miała SD, miała taką prędkość zapisu (21MB/s).
Digic nie jest tutaj problemem, tylko brak wsparcia UHS-I.
Z kart SD uzywam min sandisk extreme pro 95mb/s i zadnych problemow jeszcze nie zauwazylem, uzywajac z 5dmk3.
Witam. Podepnę się do wątku, ale chodzi mi o Canona 7D. Obecnie używam SANDISK COMPACTFLASH EXTREME PRO 16 GB (90MB/SEK) - Cyfrowe.pl tylko nie 16 a 8 MB. Niedawno pojawiły się karty SanDisk SanDisk Extreme CompactFlash (120 MB/s) 16GB - Karta pamięci - Fotozakupy.pl . Chciałbym dokupić 16 MB tylko już sam nie wiem, która będzie lepsza. Czy ta którą mam tylko o większej pojemności czy zakupić tę nowość. Wdszędzie podają, że za[pis jest do 60MB/s
Tak naprawdę w czym one są lepsze lub w czym gorsze, bo tyle wersjijest, że już sie pogubiłem. Proszę o pomoc ?
GB, a nie MB :) Wdarł Ci się dwukrotnie błąd :p
Lexar 1000x bardzo wydajny ale 8-setki maja "normalne" ceny.
Nie sądzę żeby 7D potrzebował superszybkich kart. Przecież tego nie wykorzysta.