jeszcze nie wiem ale jak by jakas wieksza ekipa bylo to sie przejade :mrgreen:
jeszcze nie wiem ale jak by jakas wieksza ekipa bylo to sie przejade :mrgreen:
Dobra panowie, to zróbmy sobie łuki i pojedźmy coś upolować :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
eee, bez paniki - wybieg będzie długi, a panie będą podchodzić blisko :lol:Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
Mam taka cicha nadzieje - bo z Tamronikiem nie zaszaleje , no chyba, ze uda mi sie gdzies "wykaczorowac";) cos dluzszego na jeden dzionek - jesli sie wybiore wogole.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Narazie napisalem do nich @ z zapytaniem o koszty ewentualnego wstepu i mozliwosc focenia.
Na chwile obecna cisza w eterze - pewnie jutro cos skrobna.
Mam nadzieje, że nie trzaba Ci przypominać, żebyś zapodał później te informacje tutaj!! :-DCytat:
No jakze bym smial o "Was Kochani" zapomniec - toc to pozniej spowiadac bym sie musial:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Może i ja równierz się przejde,będe na 90% 18.03 albo 19.03
Ktoś wie o której godzinie się zacznie ?
Też nie mam ale postaram się być, zawsze można coś upolować tym co mam :)Cytat:
No czekalem i czekalem na odp ze strony organizatorow Targow i cisza.
Wiec se mowie , kretne do nich.
Pod komora cisza ale Pani, ktora odebrala stacjonarny fon powiedziala, iz impreza bedzie na 3cim poziomie centrum BlueCity w Pieknej sali wystawienniczej (nowej).
Bileciki beda po 15zolek - wiec spoko noi najwazniejsze - nie bedzie zakazu focenia no chyba, ze ktorys z wystawcow sobie nie bedzie zyczyl.
Uprzedzam , iz powtarzam tylko to, co mloda pani w sluchawce mi powiedziala;) co by mnie pozniej koledzy linczowac nie chcieli jak zmienia jakies zasady8-)
Nie wiem, czy nie "odpadnę", bo w sobotę byłbym dostępny do 15tej (później szkoła) a w niedzielę wyjeżdżam na południe...
Heh, jeszcze się zobaczy...
Jest gdzieś program imprezy, czy może przeoczyłem?
Cytat:
Na przyszlosc - prosisz grzecznie pania o imie i nazwisko a na targach jak ktos jednak chcialby zakazywac to powolujesz sie na "organizatorow" podajac dane tej pani.