Odp: [SirRoot]W drogę - Cambodia.
11 - trochę chyba ciasno - ale fajny patent z pozbyciem sie ludzi.
Pytanie jaki czas i przesłona ?
Jaki obiektyw - tak z ciekawości :)
Po Kambodży polecam Laos słyszałem opinie ze Birma przebija wszystkie kraje Indochin w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) osobiście nie wiem czym można przebić atrakcje Angkor ...
hej, dzięki za odwiedziny.
Czas chyba 40 sek, f16, obiektyw canona 28/1,8 +nd3.0 heliopana.
zdecydowanie Kambodza jest warta zobaczenia. W przyszłym roku na dłużej planuje własnie Birmę ;)
W Birmie przede wszystkim ludzie są niesamowici. Teraz Birma otworzyła się na rynek turystyczny, więc turystów sporo ale pamiętam że podczas kilkutygodniowej podróży kilka lat temu spotkałem tylko dwójkę "białych" Bagan też jest wspaniały.
Właśnie jestem zaskoczony, bo w ostatnim czasie mozna czytać sporo relacji z wyjazdu tam.dlatego tez chciałbym jak najszybciej tam pojechać, dopóki jest ona "dziewicza". Zawsze byłem lekko sceptycznie nastawiony do azji SE, ale po kambodzy całkowicie zmieniłem zdanie. Cóż, zobaczymy co przyniesie czas.
Andrzeju, swoją droga gratulacje i wielki szacunek za dorobek w odwiedzanych miejscach i wiele świetnych zdjęć na stronie!! Przedewszystkim pasji!
Dzięki:) podróż wciąga. Pozdrawiam
Zdjecia z Indochin w B&W odbierają klimat tamtych miejsc.
Mam nadzieje że jeszcze coś wrzucisz bo nie ma zdjęć z Floating Vilage na Tonle Sap
W birmie turystów już sporo, ale ciągle ten kraj jest uroczy, dla mnie to "number one" w Azji.
Obejrzałem z wielkim zaciekawieniem wszystkie zdjęcia. Bardzo lubię takie klimaty. Zazdroszczę podróży i zdjęć :)