Też kupowałem u nich kilka razy.Zawsze było przyjaźnie i rzeczowo.Jak koledzy pisali masz tam możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem co u innych sprzedawców bywa czasami problemem.
Wersja do druku
Też kupowałem u nich kilka razy.Zawsze było przyjaźnie i rzeczowo.Jak koledzy pisali masz tam możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem co u innych sprzedawców bywa czasami problemem.
Zdecydowanie polecam, kupiłem u nich 5dmk2 i 50 1,4, zawsze osobiście mogłem przetestować sprzęt. Miła i konkretna obsługa.
Bardzo fajny sklep z mila obsluga - kupowalem tam dwa obiektywy osobiscie, zostalem profesjonalnie obsluzony a za nie skomlenie o znizke dostalem znizke :mrgreen:
Również polecam. Bardzo fajna obsługa. Zostawiłem pod zastaw jedno szkło i poszedłem na ulicę testować drugie przed zakupem. Bez problemu udostępniają też kartę testową, na której można nietrafianie Tamronów sprawdzać:mrgreen:.
Tak obsługa jest fajna i rzeczowa można dogadać, ale chyba raz trafiłem na właściciela lub kogoś ważnego bo był bardzo nadęty i gburowaty :) Jak wyszedłem pomyślałem że w jego interesie jest nie mieć kontaktu z klientami
Dobra, wystarczy chłopaki, bo podniosą ceny :).
24-70, 28 1.8, 50 1.4, 35 1.4. Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecam. :)
Kiedy 50 1.4 przyjechało do mnie uszkodzone (prawdopodobnie z winy kuriera), nowa sztuka była u mnie już następnego dnia, gdy ja dopiero odsyłałem zepsute szkiełko.
nie wiedziałem że Rimexy mają aż taką opinie wśród swoich klientów, a ja myślałem że to takie lewusy :lol:
też kiedyś u nich kupiłem 5DII ...
oczywiście polecam bo jak inaczej :)
Również brałem u nich zestaw aparat+lampa+jakieś drobiazgi, kontakt był wporządku, ceny jak na tamten czas bardzo atrakcyjne, a zamówienie dotarło raz dwa (przesyłka kurierska). Gdybym robił kolejne zakupy, to z dużym prawdopodobieństwem - również tam.
Dziękuje wszystkim za opinie ;)
Aparat zamówiony u nich, dam znać jak kurier dojedzie :)