a może radiowo? 250 zł kosztuje na allegro zestaw. przynajmniej wczoraj coś takiego widziałem. montujesz taki patent i sprawa załatwiona. albo fotocela w tych żarówkach błyskowych.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86719093
Wersja do druku
a może radiowo? 250 zł kosztuje na allegro zestaw. przynajmniej wczoraj coś takiego widziałem. montujesz taki patent i sprawa załatwiona. albo fotocela w tych żarówkach błyskowych.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86719093
Funspotrs ma za 90 pln takie cos:
Cytat:
WYZWALACZ LAMP BŁYSKOWYCH TYPU
"SLAVE". (NA PODCZERWIEŃ)
SŁUŻY DO BEZPRZEWODOWEGO WYZWALANIA LAMP WYPOSA-ŻONYCH W FOTOCELĘ ZA POMOCĄ PROMIENI PODCZERWONYCH,
CO POZWALA UNIKNĄĆ NIEPOŻĄDANEGO WPŁYWU LAMPY WBUDO-WANEJ W APARACIE LUB LAMPY ZEWNĘTRZNEJ UMIESZCZONEJ W STOPCE APARATU NA OŚWIETLENIE PLANU ZDJĘCIOWEGO.
REFLEKTOR ODCHYLANY W PIONIE 0-90°
ZASILANIE 2x BATERIE AA
Podepinij jedna lampe a reszta na fotocelach.Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Gotowych rozdzielaczy praktycznie nie znajdziesz (istnieja kostki, ale to rarytas). Mozesz samemu ciac przewody i cos pokombinowac, ale po co? Fotocele w zupelnosci wystarcza.
Wyzwalacz jest jeden a lampy ma dwie :DCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Szkoda pieniedzy. Przewod i fotocele w zupelnosci wystarcza.
KuchateK dzieki :)
Błajo napisales ze musisz wykonac zdjecia legitymacyjne. Jak juz zrobisz zdjecia, to co pozniej? Wydruk na wlasnej drukarce, czy ...
Drozdi maja byc w postaci cyfrowej :)
Wydruk powinien byc w takiej postaci zeby za 10 lat bylo cos na nich widac. Chyba ze to dokumentow gdzie zdjecia sa skanowane a nie wklejane.
Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Eee... a przeczytales temat watku?
A gdzie tam niby pisze jak beda umieszczone zdjecia na tych legitymacjach?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Czepiasz sie... Ktos potem przyjdzie, strzeli sobie fote w domu, wydrukuje byle czym do czegos i mu za pol roku wyblaknie albo odpadnie... Albo jeszcze cos innego sie z nia stanie jak ja np. beda laminowac.
Czyli w jakiej?Cytat:
Kurde, ale ja tez tego nie rozumiem. :???:Cytat: