A tak OT to o co sie Mr Sergiusz obraził? Pytam serio i bez drwin.Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
A tak OT to o co sie Mr Sergiusz obraził? Pytam serio i bez drwin.Cytat:
poszukaj w archiwum
z krabem na okładce - zaplecze.com nr 10.
Po tej cenzurze jaka sie dokonala moze byc ciezko...Cytat:
Zamieszczone przez bebop
->PM<-Cytat:
gratuluje Sergiuszowi i zazdorszcze Ci, ze miales okazje popracowac z zawodowcem... :)
nawet Piotr nie wiesz jak dużo można wchłonąć wiedzy lub rozwiać wątpliwości co do rzeczy, które wiedziałeś a nie byłeś pewien... tylko 4h a myślenia na długo... ważne że niedługo własne sesje w studiu Sergiusza...
kurcze bebop wydawalo mi sie ze jestes taki rozsadny i wywazony facet, cos jak vitez tylko z wieksza klasa.
twoje komentarze zawsze byly rzeczowe i prawie w zaden sposob nie przejaskrawione.
a tu nagle taka publiczna masturbacja sergem.
rozumiem ze spotkanie z normalnym fotografem moze byc dla ciebie prawie jak dotkiencie nieba.
cos tam sobie pstrykasz, probojesz na rozne sposoby. raz ci wyjdzie raz nie wyjdzie. no generalnie amatorka.
a tu nagle pojawia sie gosc, ktory nie proboje, tylko wie co robi, nie strzela seriami z roznymi ustawieniami (zeby przynajmniej jedno bylo w punkt) tylko podchodzi, robi cyk i zdjecie takie jakie chcial.
sam majac nascie lat przezywalem podobne fascynacje, ale to chyba normalne w takim wieku. czlowiek malo widzial, poznawal dopiero swiat, wszystko zachwycalo.
czytanie twoich ostatnich postow jest dla mnie tak samo zenujace jak ogladnie programu typu idol. i jedno i drugie na podobnym poziomie.
ps. w stopce zrob litery 2x wieksze w kolorze czerwonym a Serg Shushyn powinien blyskac. wtedy napewno kazdy to zauwazy.
a tak na serio to mysle ze nie powinienes sie krepowac i zrobic podpis typu: znam Serga Shushyna. czy jakos tak .
pozdro
bonk, daj sobie chłopie na wstrzymanie. Ja rozumiem, ze dzisiaj 13-sty, ale to nie jest powód żeby obrażać ludzi. Jeśli Marcin jest cały happy, to super sprawa i nie pozostaje nic innego jak czekać na artystyczne skutki pracy pod okiem SS.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Bonk lecisz trochę po bandzie, ale generalnie taki jest poziom tego forum w mojej ocenie.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
były zawsze przejaskrawione, po prostu coś Cię dzisiaj zakuło ;-) chciałbyś może idolem zostać? talent trzeba mieć. masz?Cytat:
Zamieszczone przez bonk
dla mnie zagadką i fenomenem, że koleś robi zawodowe zdjęcia biorąc pierwszy raz w życiu lustrzankę dwa lata temu do ręki... być może robisz lepsze zdjęcia, ale zdecydowanie brak Ci odwagi, żeby pokazać swój warsztat i backstage tego co robisz. jak to zrobisz, to będziemy mogli pogadać. bo na razie to takie *******enie...Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Bonk - żebyśmy mieli jasność - ja zawsze chętnie się czegoś nauczę, pytanie czy Ty jesteś chętny do tego żeby swoją wiedzę przekazywać, dzielić się nią. to jest ta różnica. normalny koleś bez zadufania w sobie. nie ma nosa k***a wyżej czubka głowy.
pudło Bonk, fotografów robiących okładki do miesięczników i modę to ja paru znam i w hierarchii zarabianych pieniędzy to Serg jest daleko. natomiast istotne jest to, że można się od niego uczyć i nie masz wrażenia, że przyszedłeś na wykład. normalna gadka z normalnym kolesiem.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Bonk, historia mojego fotografowania, która jest Ci zresztą znana jest banalnie prosta: zacząłem fotografować, bo Panowie Fotografowie mający robić dobre zdjęcia na okładkę odwalali kichę. Panowie ze ZFP. z dyplomami etc. tacy sami pro jak nasi forumowi. paradoksalnie więcej ciekawych i dobrych zdjęć pokazują ludzie nie lansujący się tutaj na profesjonalistów - ciekawa prawidłowość, trochę zastanawiająca.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
:lol: Bonk rozbrajasz mnie. możesz przecież mnie dodać do 'ignorowanych'Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Bonk z pierwszym masz rację - zmieniłem to. z drugim też, pomysł mi się podoba, liczę w przyszłości na podobną kreatywność. no i może czegoś mnie nauczysz z fotografii? pytam na poważnie.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
niezmiennie pozdrawiam
Marcin