Odp: zawieszający się 5d3
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
akumulatory oryginalne, wyłącznie.
Marcinie - serwis, to jasne. tylko wiesz, jaka to pora roku :)
Wiem ale moim zdaniem to jedyny sposób żeby mieć pewność.
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
akumulatory oryginalne, wyłącznie.
Marcinie - serwis, to jasne. tylko wiesz, jaka to pora roku :)
jak długo to trwało?
Dwa tygodnie
też bym wysłał do serwisu, na żytniej powinni dawać dobry sprzęt na czas naprawy , aby było czym zarabiać:-D współczuję stresów:sad:
prawdę mówiąc jakoś przesadnie się nie stresuję. dokupiłem 5d2, na wszelki wypadek i spróbuję znaleźć chwilę, żeby przesłać mk3.
ale jeśli serwis nie pomoże skutecznie, w przyszłym sezonie będę miał wyłącznie aparaty z żółtym paskiem :evil:
słyszałem, że w CSI funkcjonuje szybka ścieżka, coś jak NPS, jak to działa? odniesie się w ogóle do problemu ktoś z Zytniej?
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
prawdę mówiąc jakoś przesadnie się nie stresuję. dokupiłem 5d2, na wszelki wypadek i spróbuję znaleźć chwilę, żeby przesłać mk3.
ale jeśli serwis nie pomoże skutecznie, w przyszłym sezonie będę miał wyłącznie aparaty z żółtym paskiem :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
słyszałem, że w CSI funkcjonuje szybka ścieżka, coś jak NPS, jak to działa? odniesie się w ogóle do problemu ktoś z Zytniej?
Najbliższy możliwy scenariusz na kolejny epizod: wyborowa<-> kierownik<-> opiekun gorzelni <-> europejski opiekun pl oddziału -> ty spuszczony tekstem, że wszystko jest w spec producenta, ale powodzenia.
BTW. CPS, nie wiem ile kosztuje ten program, ale wyślij panu/om .pdf'a sklejkę hi-rez twoich zdjęć. Powinno lepiej podziałać na wyobraźnię.
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
Mało tego - samoloty za miliony USD ulegają awarii...
Oczywiście trzeba wysłać na Żytnią i niech pracują.
I wszystkie samoloty tam naprawiają? helikoptery również?
Helikopterów nie, ale za to promy kosmiczne.
żadne cps, panowie mają dużo pracy - sezon. do 14 dni.
nps załatwił mi podobną sprawę w 3.
ja raczej nie z tych, co się będą godzinami żalić, ale bardzo nie podoba mi się ta cała sytuacja.
tylko dziś dostałem 3 maile z pytaniami o 5d3 - czy warto do ślubów ;) i co tu pisać :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
tylko dziś dostałem 3 maile z pytaniami o 5d3 - czy warto do ślubów ;) i co tu pisać :mrgreen:
To proste.
Cytat:
Zamieszczone przez
habakuk
żadne cps, panowie mają dużo pracy - sezon. do 14 dni. nps załatwił mi podobną sprawę w 3.
Jeszcze prostsze jest przy wymianie migawki po gwarancji ;-)