Cześć Cichy!
Dlaczego tak późno publikujesz takie rewelacje. Trzeba było się nimi pochwlić jak byłeś z nikoniarzami na warsztatach i plenerku w Rogalinie. Moglibyśmy sprawdzić faktyczną skuteczność tych metod. Wszak przynety było pod dostatkiem.
Wersja do druku
Cześć Cichy!
Dlaczego tak późno publikujesz takie rewelacje. Trzeba było się nimi pochwlić jak byłeś z nikoniarzami na warsztatach i plenerku w Rogalinie. Moglibyśmy sprawdzić faktyczną skuteczność tych metod. Wszak przynety było pod dostatkiem.
Cichy, bardzo mi się podoba nazwanie wiewiórki bestią ;)
Fakt, żółcielców było w bród, ale wiewiórek raczej malo ... :DCytat:
Zamieszczone przez szymony
Widocznie ta twoja przynęta jednak mało skuteczna jest, nie sądzisz.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
EOT
Jest taka piosenka / wierszyk
" .. zadaję sie z takimi jak ja typami a za ich plecami nazywam ich baranami ..."
Ciekawe czy kolego - jak go nazywasz "żółcielec" z którym byłes na "plenerku" panie Cichy, przeczytał ten "wątek" , i czy ucieszył sie czytając te śmiesznostki i epitety którymi go okresliłeś ?
Mysle ze za jakiś czas liczba osób które będa chciały wyskoczyc z Cichym na "wspólne pstrykanie" sie drastycznie zmiejszy ... ale to juz nie mój biznes .
Żenujący watek, i żenujące poczucie chumoru .
Ja pie***ę, człowieku, przecież to jest ŻART , spójrz na nazwę działu - "Hydepark". A kumpel z którym fociłem widział to jako pierwszy. To jest post NIEPOWAŻNY, a Ty traktujesz go POWAZNIE sugerujesz, że nazywam Cię i innych "baranami" ? Chłopie , wyluzuj. Nie wspomnę już, że poza Snickersem nic co napisałem powyżej nie ma wspólnego z rzeczywistością.
może tam wiewiórek nie było :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez szymony
no to chłopie - średni żart !
BTW pstrykam 5tką od jakiegos czasu, i nie zaglądam często na Nikon.org.pl
Nie uwazam sie też za nikoniarza / canoniarza ...
Takie niby smieszne historyjki, to onanizm sprzętowy czystej formy .
Bo co za róznica czym robisz zdjecia ?
No stary puknij sie w czoło zanim wyprodukujesz nastepny podobny watek .
pozdro
dajcie spokoj... wontek jest spoko, jest w nim poczucie humoru ale niestety tego brak niektorym uzytkownikom:(
nie no jesli jechanie po uzytkownikach aparatów innych marek / systemów uważacie za cool, trendy i zabawne to moze pomyliłem fora ?
Rozumiem jakieś drobne zarty, przycinki etc... ale ten wątek to dla mnie total przegięcie .
ok whatever ... moze pojedziecie teraz uzytkowników Suzuki ?
Bedzie super smiesznie
Pozdro