mam pytanie czy sprawdzenie przy pomocy EOS INFO tylko po zapłacie 1,5 USD ?
:cry:
Wersja do druku
mam pytanie czy sprawdzenie przy pomocy EOS INFO tylko po zapłacie 1,5 USD ?
:cry:
mysle ze te 160 klapniec to w odpowiednich okolicznosciach przyrody bardzo wazna sprawa no slub w kosciele gosciu patrzy ze ma jeszcze 160 klapniec do 100000-cy i co ceremonia sie zaczyna a tu migawka padła tragedia ja bym tam wolal wiedziec co mnie czeka
A mówią o mnie że mam " problemy" :P Rób zdjęcia i ciesz się, a nie bedziesz się przejmował 160 klatkami ;)
Tak mi dawno przeszło, że aż się dziwie, że ktoś odgrzebał ten temat. Chociaż odczyt EOS INFO za 1,5 USD wydał mi się dziwną sprawą.
Mnie też, robiłem kilka razy i wszystko odbywało sie bez płacenia.
Witam....chciałem ostatnio sprawdzic w moim 50d jaki mam przebieg migawki....zainstalowalem eos info i klaps...program nie wykrywa podlaczonego i wlaczonego aparatu.....probowalem tez sprawdzac w programie Opanda i w exifie nic nie pokazuje...Czy wie ktos jak sprawdzic ten przebieg migawki w moim aparacie? czy zostaje wizyta w serwisie ? :(
Możesz użyć Magic Lantern - przyda się również do innych celów, bo nawet do zdjęć ma kilka świetnych funkcjonalności.
Możesz użyć EOSMSG, ale ten soft, to była jakaś "lewizna" i nie wiem czy jest jeszcze dostępny.
Magic Lantern hmmmm boje sie zaaplikowac to do mojego body :) nic sie nie popierdzieli w sofcie?