pantera śnieżna o ile sie nie myle fajna, gekon mógłby mieć ogon ostrzejszy.. Ale najlepszy jest gryzoń na przedostatnim :)
Wersja do druku
pantera śnieżna o ile sie nie myle fajna, gekon mógłby mieć ogon ostrzejszy.. Ale najlepszy jest gryzoń na przedostatnim :)
Dziękuję - jak zmieniac, to zmieniać ;) Dwie cyferki na raz, w dodatku otworzenie własnej galerii na forum. Zmiany, mocium panie, zmiany. :)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Wiesz... Gekon może byłby ostrzejszy, gdyby mój współmałżonek pożyczył mi 100-400. Niestety 70-200, w dodatku jaszczur daleko... Ech i brak czasu na zmianę, bo ludzie, bo uciekanie... Niestety nie zawsze się ma to, co by się chciało ;) Ale i tak jestem zadowolona z efektu. (nie ma to jak samokrytyka :D )Cytat:
Zamieszczone przez routlaw
A ja za muflonem - tylko przedostatnia mi sie podoba jako posiadajaca odpowiedni poziom ostrosci i/lub jasnosci.
cześć lemina,
ja trochę pomarudzę ;)
Zdjęcia nr 2,3,5 są IMHO nieostre do tego stopnia, że coś z tym trzeba by zrobić. Najlepiej z tego wychodzi nr 3, tylko faktycznie trochę za buro (jaśniej by się przydało). Jaszczurka naprawdę fajna, ale kurczę miękko, a do tego niezbyt się ta szpara po lewej trafiła - jest za wąska, nierównoległa do krawędzi, taka trochę nie teges.) Dwójkę w ogóle bym wywalił, bo poza rozmyciem jest ciachnięty ogon :-) Najlepsza IMHO jest jedynka - kolory OK, ostra, wygląda jakbyś trafiła na niego w puszczy, po 8 godzinnym podejśiu ;) Świstak też jest bardzo fajny.
miło, że marudzisz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Jeśli chodzi o jaszczurkę - trudno było mi zrobić to lepiej... Malutka, wysoko - w rezultacie wyszło jak wyszło... Z tą dziurą z lewej - gdyby jaszczurka była na środku, to też byście marudzili ;) Jednakże nie da rady wyciąć dziury, chyba, że się zrobi zdjęcie panoramiczne - tylko gałązka i jaszczurka. Acha - światło też nie było rewelacyjne, ponieważ zdjęcie było robione w wielkim pawilonie.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
A czy taki kot jest lepszy i ostrzejszy?
A taka jaszczurka:
Przyznaję bez bicia, że były pomniejszane i wycinane przez mojego mężowatego. Jeśli są
lepsze, to wynika, że muszę jeszcze popracować nad zmniejszaniem i w ogóle nad obróbką...
a świstak siedzi i maluje te cienkie czerwone linie na duuużych białych szkłach:) mnie dla odmiany podoboda się bardziej ten jaszczur czy też jaszczurka.jakoś mi kadr odpowiada. szkoda tylko ogona w drugiej odsłonie, ale byłaby inna skala wtedy.
Materiał wyjściowy masz dobry, ale pogoń Kolege Małżonka, żeby się nie lenił i popracował z Tobą nad obróbką.
No właśnie leciutko levelami i kontraścik miodzio
A to nie ja obcięłam - jak pisałam - mężowaty ;)Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Ależ on się nie leni - jak poprosiłam, to pokazał co trzeba... Problem polega na tym, że ja jakoś wolę nieobrabiane, ale niestety przekonuję się, że się nie da :(Cytat:
Zamieszczone przez Arkan