A ja nie wiem chce sprobowac wszystkiego pozniej wybiore ciagnie mnie od zawsze do reportazu, oraz do makro... reszta mi sie podoba... ale zgadzam sie z Jarkiem, Jurkiem i innymi ze lepiej sie specjalizowac niz rozdrabniac..
Wersja do druku
A ja nie wiem chce sprobowac wszystkiego pozniej wybiore ciagnie mnie od zawsze do reportazu, oraz do makro... reszta mi sie podoba... ale zgadzam sie z Jarkiem, Jurkiem i innymi ze lepiej sie specjalizowac niz rozdrabniac..
Ja znowuż uwielbiam robić fotki dynamiczne (ptaki/owady w locie, biegnące konie, moja córka na pływalni itd.) oraz makro. Tylko co z tego, skoro stały deficyt czasu skutecznie mnie ogranicza :(
Na dalszych miejscach są widoczki i fotki wycieczkowe/imprezowe/pamiątkowe, a na końcu rodzinne.
Ja chociaż nie posiadam sprzętu to zauwazyłem ze jak uda mi się pożyczyć jakąś maszynkę to nie wiem dlaczego ale nader często fotografuje drzewa. Takie pojedyńcze ciekawe z różnych powodów sztuki. Nie wiem czemu, ale cos mnie pcha do robienia im zdjęć. Ale tak wogóle do chcę fotografować nagie modelki :) :twisted: :)
Oczywiscie, ze wszystko bylo juz fotografowane, nie oszukujmy sie. Chodzi o to by robiac zdjecia miec z tego jak najwiecej radosci. A jak czasem wyjdzie cos ciekawego, ba nawet czasem pozytecznego to radosc bedzie jeszcze wieksza
To moze znowu 'powtorka z rozrywki' - zrobic sobie przerwe? Nic na sile.Cytat:
Zamieszczone przez Jarek Jaworski
eeee, raczej skupic sie na tych zdjeciach co sprawiaja najwiecej radosci
Odpowiedź na pytanie jak w temacie z aluzją do ostatniego postu o sprawianiu radości.
Jarek, to oczywiste, tylko gołe baby!
No toż mówięCytat:
Zamieszczone przez kocis
Przez ok 1 rok z uporem maniaka fotografowałem KLAMKI , były to przerużniaste formy przedmiotu codziennego użytku , pokazałem je na 2 wystawach w Krakowie . miałem "zajawkę " i robiłem efekty były ( to wcale nie jest takie proste ) potem mi przeszło i robię całkiem coś innego . Tak więc to że robisz ( fotografujesz )i lubisz to robić dziś nie znaczy że będziesz to robił zawszeCytat:
Zamieszczone przez Jarek Jaworski
ps
Klamki do wgłądu na życzenie PRV