no tak ale taki pierścień też sporo kosztuje - a miałem nadzieję że uda mi się kupić części i nie będę musiał wymontowywać ze starego - bo w sumie nie rozumiem dlaczego nie można części kupić gdzieś na wolnym rynku
Wersja do druku
no tak ale taki pierścień też sporo kosztuje - a miałem nadzieję że uda mi się kupić części i nie będę musiał wymontowywać ze starego - bo w sumie nie rozumiem dlaczego nie można części kupić gdzieś na wolnym rynku
A dlaczego nie ma softu serwisowego? Z tego samego powodu autoryzowany serwis chce miec monopol. Trzeba znalesc jakis serwis foto i podpuscic ich do zlozenia doniesienia do urzędu anty monopolowego czy jak to się teraz nazywa.
Może pod koniec tygodnia, lub w przyszłym. Niestety mam sporo roboty i jak wychodzę z pracy to serwis jest już zamknięty :(Cytat:
Zamieszczone przez mario1275
Masz rację, ale od tylu lat tak się dzieje że zmiany chyba nie są możliwe. Poza tym nawet jeżeli taki urząd nakaże im cokolwiek lub nałoży karę, to i tak będą to mieli w nosie. Przykład TPSA daje obraz tego co "może" urząd antymonopolowy. Jedynie zdrowa konkurencja (niezależni producenci) mogą coś wskórać (o ile każda z części nie jest opatentowana).Cytat:
Zamieszczone przez Qbexus
Ale to temat na inny wątek, na innym forum.
Jak nie jest?Cytat:
Zamieszczone przez RaV22
Myślę, że jest i to po trzy razy...
( niezależni producenci szkieł muszą sobie bagnet i protokoły "kupić"... )
Jak coś, to to o czym rozmawiacie zrobił już Arkadiusz Stopa - a jego adresu strony nie pomne teraz.