Podaj namiary na ten serwis, mogą się czasami przydać.
Wersja do druku
ul. Złota 23 bodajże. Jak zauwazyłem usterke to wrociłem sie do serwisu. Ziomek twierdzi ze on nic nie zrobił ze to wina tego ze mam porysowana matówke. Powiedział ze jesli mu udowodnie ze to jego wina to naprawi mi to. ale jak to zrobic ?
a jak myslicie ile by wzieli za naprawe aktualnych usterek na żytniej ? bo mam plan tam wysłac aparat jak wroce z wakacji
Musisz napisać e-mail do serwisu na Żytniej z opisem usterki i pytaniem o ewentualny koszt to Ci wycenią w przybliżeniu. Dokładna wycena dopiero po otrzymaniu sprzętu :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Adres do serwisu : info@e-csi.pl
Już myślałem, że na Głowackiego Ci go tak zalatwili. Ja raz na Zlotą dałem obiektyw-i dziękować, że facet nie wiedział jak go rozkręcić! I od tamtej pory zawsze jak coś się dzieje daję na Głowackiego-facet jest ok. Od razu powie czy się podejmuje czy nie a nie robi niespodzianek przy odbiorze.
Miałem oddać na głowackiego tylko, że tam termin naprawy był dopiero na 4 sierpnia a 31 lipca mam robic zdjęcia na streetballu wiec mi sie spieszyło. Tam powiedzieli mi 150 i sadze ze jakbym dłuzej poczekał to obylo by sie bez niespodzianek ;/