Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam :)
Wersja do druku
Ja mam z www.raysfoto.pl pasek czarny, bez napisu (a wlasciwie dwa - po jednym do kazdego body) i nie narzekam :)
W jaki sposób oklejacie sprzęt? Można jakieś fotki, jak to wygląda?Cytat:
Zamieszczone przez Gizzmo
Podkładacie coś pod taśmę (np, żeby totalnie nie zasyfić body; szczególnie, że taki klej może się roztopić w słońcu jak się aparat trochę na szyi ponosi..)
Cytat:
hmm z tym klejeniem i drapaniem to mial zart byc...
ale jesli ktos rzeczywiscie okleja sprzet to tezbym to chetnie obejrzal...
Kleju na tasmie izolacyjnej jest niewiele, wiec raczej nie ma sie co roztapiac. :)Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
A ja mam w 300d pasek od 650, stary i wytarty. Z kolei 650 dynda na bajeranckim pasku "canon digital" :twisted:
moj wisi na pasku od 100, podobnie poniszczony... a co do kleju to sie nie zgodze, po pewnym czasie maźktora nazywasz klejem, na tasmi izolacyjnej zasyfi Ci wszystko... jesli nie jest za pozno wybralbym inny wariant
Vitez, a mozesz napisac jak dlugi jest ten Twoj pasek ? Zakladam ze kupiles ten neoprenowy o szerokosci 6,x cm.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
W sumie planuje ten zakup zrobic osobiscie, wiec nie ma strachu. Jak bedzie jakas dziwna guma to raczej nie wezme...Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
Hihi, a ja mam zarówno do 10D jak i do 20D oryginalny pasek Canona, a napisow na nim ni ma :mrgreen:Cytat:
Ale swoja droga, ostatnio kupilem (zona sie domagala :) ) pasek Tamrac do statywu i kurcze jednak roznica w komforcie jest spora... (Jurek - zwracam honor, bo to chyba Ty kiedys mnie przekonywales, ze nie wiem co dobre). Chyba bede musial sobie takie sprawic tez do body - bo to kurcze obciach, zeby miec lepszy pasek przy statywie niz przy aparacie :)
Jakto, pasek od statywu chcesz przypiac do aparatu ? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez muflon