-
Świetny pomysł na zdjęcia. 4 bije na głowę wszystkie inne zdjęcia, szkoda tylko, że ta rurka jest na ścianie bo drażni mnie to, że ona tak jakby wychodzi z głowy.
Następnym razem zwróć też uwagę na tło w którym robisz zdjęcia. Są szczegóły na które nie zwróciłeś uwagi a przeszkadzają. Jakieś pudła ze strzałkami, gdzieś tam puszki po piwie. Nie wygląda to estetycznie
-
Ja bym się za takie tematy na pierwszej sesji nie zabierał... Sztucznie wyszło. Szczególnie nr 5. Przecinająca dostała chyba komendę "przyłóż tu piłę i trzymaj", nie wkłada w to siły. A przecinana patrzy na nią zamiast wydzierać się na wszystkie strony, albo zemdleć.
-
Ja to bym proponował zrobić w HDRach i później jeszcze kombinować na krzywych z maskowaniem nad rozkładem światła. Może dodać więcej klimatu.
-
Bardzo mi przykro, że tak napiszę, ale brak jakichkolwiek emocji!, ewentualnie znudzenie.
Pomysł owszem, ciekawy, ale na większości brak jakiejkolwiek kontroli nad światłem.
Nie zniechęcajcie się, bo pomysł to podstawa przy takich sesjach.
-
Dziekuje wszystkim za komentarze. Przyszła pora na zaprezentowanie czegoś nowego. Tym razem sesja w przypadkowo znalezionej starej fabryce wyrobów metalowych. Proszę o konstruktywną krytyke:)
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
-
18 i 19 jeszcze ujdą. Reszta nie za bardzo.
-
-
Apropo piły jeszcze, oprócz tego że nie przepadam za takimi tematami to w twoich zdjęciach nie emocji (zero) modelki zachowują sie jak A. M. Wesołowska
a co do nowych zdjęć to te "szczere uśmiechy" od 22 do 25 mogły sobie dziewczyny podarować ,) czasami lepiej sie wcale nie uśmiechać :D
-
-
Noty za zdjęcia są wprostproporcjonalne do urody modelek.. 18 na tak reszta koszzzzzz... Światło przeokrutne.