ha ! czy ja wiem czy taka zła ta seria ? ja tam czuje klimat ;d moze troche fotologowy , ale w tym wypadku odbieganie od wytycznych wyglada okej.
Wersja do druku
ha ! czy ja wiem czy taka zła ta seria ? ja tam czuje klimat ;d moze troche fotologowy , ale w tym wypadku odbieganie od wytycznych wyglada okej.
ooo to mi się podoba @Boobsoon ;)
To są fotki sprzed paru dni. Klaudia Paula Tomasz Olek i Karol. Nielisz. Ładna słoneczna pogoda. Dużo frajdy .. niektórych zdjęć nie mogę pokazać ze względów etycznych. Pozdrawiam Was Siostry i Bracia. Miłego Oglądania
10
11
12
13
14
10 oczy?!
11 gdyby byli inaczej upozowani...ale rozumiem że spacerowy shoot...
pan z lewej na doczepkę, para z prawej swoje, Jezus z Rio swoje :D
ale sama w sobie tonacja, bardzo miła, kojarzy mi się z "Kompanią Braci" :)
do 12 już taka obróbka moim zdaniem całkowicie nie pasuje
14 ostrość na jeansach, na twarzy nie, a szkoda, ładny bokeh
10,12,13 to nie są kompozycyjnie porywające kadry...
można by tam jeszcze znaleźć jakieś nieważne drobiazgi typu włosy w ustach na 13 - po prostu głupio to wygląda
Mówisz ładna słoneczna pogoda była? gdzie? zdesaturowane smutne- mroczne (Kompania Braci :D) zdjęcia Ci wyszły, jest szalony dysonans między obróbką, a spacerową, wesołą, co widać po uczestnikach, specyfiką sesji
jak wspomniałem przy 12- taka obróbka nie trafiona,
popracuj nad kadrami i pomysłem na zdjęcia, a dopiero potem bierz się za suwaki w programie graficznym i urozmaicanie zdjęć. Jakoś to się nie klei wszystko w przypadku tej sesji.
ok dzięki za komenty a co myślicie o tym?
pozdro i miłego dnia
Przepalona twarz, za mala GO