Zamieszczone przez
marekb
A na nie polecam sklepu Fotopanorama. Poza notorycznym poślizgiem i obiecywaniem, ze jutro, jutro, jutro, brakiem kontaktu (zaraz zadzwonie lub odpisze na gg może trwać i 2 tygodnie) sprzedano mi dwuletnia 135L sciorana, porysowaną jako ... nową. Potem było udawanie, ze nie wiedzieli itp tlumczenia.Reklamacja 50/1.4 trwała przez nich ok 1.5 miesiaca. Filtr reklamowalem tez przelezal u nich 2 miechy i nic. Byla jeszcze ostrzejsza jazda lecz ją przemilczę. Krótko: kupiłem tam większość mojego sprzętu, a byłem coraz gorzej traktowany. Zostawilem u nich kilkadziesiąt tysiecy, a zlewali mnie jak gowniarza.poza tym nie wiem jaki to sprzet mają w wiekszej ilości skoro poza filtrami wszystko co kupowałem było na zamowienie i zawsze mieli tylko tę jedną, jedyną sztukę, zero wyboru. Chciałbym jednak zastrzec iż te wszystkie incydenty miały miejsce od 2006 do około połowy 2009 kiedy to kupiłem u nich 24L z walniętym AF. Całkiem możliwe, ze od tej pory się pozmieniało. Po co jednak ryzykować skoro wokół tylu sprzedawców i bez żadnych ściem, mają towar na półkach, że o sklepach internetowych nie wspomnę.