Wie ktoś gdzie można kupić Lowepro Slingshot 100 AW i za ile?
Wersja do druku
Wie ktoś gdzie można kupić Lowepro Slingshot 100 AW i za ile?
W Pstryku,cena 299 zl.IMO troche dziwny wynalazek.
Pstry wiem. Może znalazł ktoś gdzieś taniej? Wg mnie fajna rzecz. Szybki jak torba a wygodny jak plecak:D
Wstrzymaj sie chwile,jak znam zycie pojawia sie na Allegro ze 30 procent taniej :)
Od razu nie kupię napewno. Poczekam i tak narazie kasy brakuje:(
Na Allegro są SlingShot 200 po 260,-
Bardzo fajny wynalazek, mam od kilku dni (kupiłem okazyjnie, jeszcze trochę taniej). Wg mnie nawet szybszy niż torba, a na pewno dużo wygodniejszy, natomiast chyba trochę mniej wygodny niż prawdziwy plecak.
Dostęp do body z przypiętym obiektywem jest rewelacyjny i bardzo szybki (choć troche szkoda, że nie ma zapinania na jakiś zatrzask, jest tylko suwak), natomiast nieco utrudniony jest dostęp do pozostałych obiektywów - chyba żeby to jakoś przeorganizować, jeszcze popróbuję ;)
Najważniejsze, że body się szybko wyciąga. Wole 100 ten większy mi nie potrzebny. Bo on ma być na takie krótkie wypady.
Dalem za niego 260zl, dobrze wykonany mowa o 200, 100 nie oplaca sie kupowac bo 200 i tak nie jest za wielki a miesci sie wszystko, system sliplock umozliwia doczepienie np pokrowca na 70-200/4L bo w srodku sie nie zmiesci ;-) ale nie ma problemu plecak ma 3 takie zaczepy.
Czy ktoś wie, gdzie jest "all weather cover" w slingshot 200aw??? Nie moge go znalezc, a pare plakietek informuje, ze jest "included" ;)
Pokrowec jest w kieszonce od strony pleców na spodzie torby. Przynajmniej w 100aw tam jest:) Pasek biodrowy też można schować do osobnej kieszonki.