Myśmy właśnie nigdzie tego nie znaleźli i dlatego pozwoliłem sobie na przypuszczenie, że ten "spot" będzie miał troche poniżej 10%. Natomiast ok. 3% to i tak dla mnie rewelacja w porównaniu do 10D.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
Myśmy właśnie nigdzie tego nie znaleźli i dlatego pozwoliłem sobie na przypuszczenie, że ten "spot" będzie miał troche poniżej 10%. Natomiast ok. 3% to i tak dla mnie rewelacja w porównaniu do 10D.Cytat:
To nie jest takie proste jak piszesz. Sony, czy Samsung mogą i potencjalnie stać ich na to, aby skonstruować i wyprodukować przyzwoity korpus dSLR vide Fuji S2/S3. Natomiast nie mają za sobą "potencjału" obiektywów wraz z mocowaniem, na który pracuje się całymi latami.Cytat:
prawda. dlatego pozostawalby im krok w stylu ww. Fuji, czyli zrobienie korpusu pod mocowanie innej firmy, np. Nikona.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
swoja droga, to to mogloby korzystnie sie odbic na rynku. skoro Nikon nie potrafi wyprodukowac roznorodnych korpusow, to niech to robia firmy elektroniczne. a Nikon niech sie skupi na robieniu optyki, w czym nadal jest dobry.
co wbrew pozorom, nie jest takim nierealnym rozwojem sytuacji.
Konkurencja nie spi???? Jaka konkurencja ?????? Chyba nie u nas :) :) :)
W tym kraju tylko Canony i Nikony
A ja bym chętnie przyjął inne firmy produkujące body z bagnetem canona - np takie fuji s3 z bagnetem canona.... to byłby rarytas!
ja odwrotnie. body klasy 10D i szklo typu Nikkor DX 18-70 (tylko zeby nie mial wszystkiego odwroconego). w pelni by mi pasowaloCytat:
Zamieszczone przez adamek
Wyjąłeś mi to z ust!!!Cytat:
Trzymasz body i szkla w ustach? :-o :-o ;)
Bo Jurek to pielęgnica! ;-)Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
Czy znasz znaczenie slowa 'prawdopodobnie' ? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Nie znaczy "wiem ze wieksze szumy" a tylko "czytalem dywagacje i sam sie nad tym zastanawiam" .
A skad? Stad ze to CCD 6 megapikseli a nie CMOS 8 megapikseli :roll: - wot takie gdybanie.
Rozgladales sie choc troche po billboardach w naszym pieknym kraju?Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Bo ja widze tylko Minolty i Nikony na billboardach... Canona - ZERO reklam.