Troche głupie podejście, po to powstawiał zeby sie nauczyć, samą teorią tego nie wychwyci, cenne wskazówki bardziej doświadczonych są w cenie ;)Cytat:
to dlaczego nas męczysz
poczekamy, wtedy coś pokaż
Wersja do druku
Troche głupie podejście, po to powstawiał zeby sie nauczyć, samą teorią tego nie wychwyci, cenne wskazówki bardziej doświadczonych są w cenie ;)Cytat:
to dlaczego nas męczysz
poczekamy, wtedy coś pokaż
MarcinG absolutnie nie rozumiem zarzutu o nie regulaminowości. Punkt który podałeś ni jak sie nie ma do potwierdzenie twojej tezy.
Frugo jest początkujący co nie znaczy że jego zamieszczone zdjęcia nie są staranie wybrane (bo temat raczej realizują). Nie widziałeś pozostałych - może to co nam pokazał to faktycznie jego najlepsze prace (mieszczące się w temacie podforum). Skoro to są jego pierwsze zdjęcia to bądź wyrozumiały i zamiast czepiać się rąbka przy spódnicy powiedz co byś Ty zrobił i w jaki sposób - a tematyczność zostaw złu koniecznemu czyli moderatorom.
Hehe dzieki Canonborg za wsparcie, chociaz jakbys przeczytał cały temat to wiedziałbyś że nie jest mój i zdjęcia również nie moje ,) Ja tylko stanąłem w obronie autora :mrgreen:
Wielkie dzięki za wszystkie komentarze :)
Kolejna seria:
4. Córeczka naszych znajomych (zdjęcie robione przez żonę)
5. Mama na tarasie
6. Żona zauroczona bobasem
4-ka najbardziej mi podchodzi
6 poruszone i af nie trafiony zamiast na twarz to na ręke
4 żonka dobrze kadruje, uważaj zeby Cię nie prześcigła w fotografowaniu
No niestety musze popracować nad ręką.. co do af to często mi robi takie jaja :/
A moja żonka jest cała dumna z komentarzy :)
7.
chyba pan z prawej (2-gi plan) nie był tematem fotografi wiec może by go powycinać albo przekadrować do kwadratu całość.
Czemu wszystkie zdjęcia są nie ostre?