światło jakieś takie... nogi strasznie czerwone :/ kadr mi się za to bardzo podoba, pomysł też!
Wersja do druku
światło jakieś takie... nogi strasznie czerwone :/ kadr mi się za to bardzo podoba, pomysł też!
Najbardziej podoba mi się 4, a w nim światło i klimat, w 5 to "światło jakieś takie" widać że jest użyte z premedytacją i skutecznie. Ale pomysł mi się nie podoba.
eeeeeeee....gdyby taboretu nie było to byłoby coś:)))) (żartowałem)...ale na poważnie
1. za joanną... trochę skróciłbym perspektywę i... podniósł powieki modelce:))), ale ja lubię kiedy oczy są widoczne...niekoniecznie patrzące w obiektyw
2. widać oczy nie widać brody... zaiste lata 60te taka gładziutka obróbka... jak holywoodzka gwiazda:)))
3. pomysł z folią fajny chociaż trochę już ograny... ale co modelka ma z oczami? chorą tarczycę?...wytrzeszcz? czy jakąś inną cholerę?:)))
4. śpiąca królewna... światło trochę inaczej bym ustawił bo robi jej się mało fajny cień pod nosem i pod dolną wargą... niemniej fajne zdjęcie
5. za dużo światła jak dla mnie... powinien być wąski strumień tak żeby krzesło już ginęło w cieniu światło i tak oświetlałoby poziomy blat wiec taboret byłby zaznaczony...co do pomysłu to się nie wypowiadam, taki miałeś Twoja sprawa, mnie nie zaskakuje niczym więc.... sorry
Dzięki serdecznie za opinie/uwagi i pozwolę sobie dorzucić jedno z ostatniej sesji, z kolorem dalej sobię nie radzę więc wersja BW
pozdrawiam
poprostu nie mieszaj zastanego i błyskowego, a jesli już*to filtry CTO na lampy...
Chyba przesadziles z tym plastikiem na skorze, lewe ramie jakies takie duze, prawe dziwnie sie chowa i nie podoba mi sie ta faldka pod prawa piersia.
Nie martw sie jednak, pewnie meskiej czesci CB i tak sie spodoba :)
Dziękuję za uwagi.
Dalej studyjnie.. tym razem Patryk i Paula
pozdrawiam
o! witam kolege ;)
fotka nr. 8 zacna, ale chyba w tego typu ujeciach przydaloby sie wiecej polmroku?
bede miec sesje z modelka ze zdjecia nr. 6, takze ciekaw jestem jak mi wyjdzie wspolpraca z nia :D
Ze swoje strony mogę tylko ją ZDECYDOWANIE polecić !
Kilka nowych z sesji z Danielem
9.
10.
pozdrawiam