To ja może coś napiszę. Zaznaczam, że wszystko co poniżej jest MOIM ZDANIEM
1. Za dużo magenty, skóra czerwienieje. Mimo wszystko doświetliłbym jeszcze trochę lewą stronę.
2. Świetne, bardzo lubię takie strzałyz drugiej strony "to coś pod brodą" wygląda właśnie jak "coś", zarysy dekoltu czy szyi by się jednak przydały.
3. Zdecydowanie nie podoba mi się makijaż. Przepalenia na skórze. Ogólnie trochę za jasnocień pod buzią uwydatnia drugi podbródek (trochę klikania w photoshopie by pomogło).
Dziękuję za uwagę i zapraszam do mojej galerii. Konkretna krytyka mile widziana.![]()
Wszyscy mają Canon - mam i ja.
Moja galeria na CB. Zachęcam do konstruktywnej krytyki.
http://www.bartekfraczyk.wordpress.com/
1. zdjecie ma byc czerwone wiec moim zdaniem magenta nie przeszkadza, fajny klimat - z checia zobaczylbym wiecej z tej sesyjki
2. rowniez mi się podoba
3. nie podoba mi się tu nic. stylizacja, makijaz, oswietlenie, obróbka.
ps - polecam dopracowac logoogolnei ciesze sie ze trafilem do tego wątku
![]()
Widzisz? Tak jak Ci mówiłem 1 ma w sobie coś. Ta ognistość powoduje, że chciałoby się zobaczyć więcej.
Co do 2 i 3 mam mieszane uczucia...chyba za stary jestem na takie ekstrawagancje. Może inne fotografie z tych sesji?
Jeśli masz chęć kontynuować galerię na CB, to napewno odwiedzę.
C-F-K - forever
W związku z tym , że jedynka się generalnie spodobała kilka słów o tym zdjęciu.
Zdjęcie zostało wykonane z góry nad leżącą modelką, w trakcie obróbki obróciłem je o 180 stopni .
Nabrało „dynamiki” i tak już zostało.
Dwójkę zamieściłem ze względu na to , ze jest to wg mnie jedna z bardziej udanych konwersji na BW w moim wykonaniu.
Trzecie… no cóż się nie podoba to trudno
Dziękuję za uwagi.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
piotrek - co do dwa, skore strasznie wygladziles.. a ja jakos nie lubie plastikowej cery i BW, to jest jedyny mankament tamtego zdjeciaale to moze byc moje osobiste zboczenie. konwersja owszem fajna
heh, jak powiedziales jak foto nr 1 bylo robione to teraz to widze, wczesniej nie zauwazylempo prostu wciagalo
![]()
i w uzupełnieniu..
4.
pozdrawiam
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Najbardziej podoba mi się 1 i 4. 4 szczególnie, niezły klimat, natomiast drugie wydaje mi się zbyt jasne
Było "słodko" , teraz bardziej....
5.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d