Uwaą\żam, ze wyzywający jasno sprecyzował z kim chce walczyć! Druga para może nawiązać walkę miedzy sobą. Tak było by grzeczniej. A potem zwycięzca jednej pary może wyzwać na pojedynek zwycięzce drugiej. I kulturalniej i bardziej emocjonująco!
Wersja do druku
Uwaą\żam, ze wyzywający jasno sprecyzował z kim chce walczyć! Druga para może nawiązać walkę miedzy sobą. Tak było by grzeczniej. A potem zwycięzca jednej pary może wyzwać na pojedynek zwycięzce drugiej. I kulturalniej i bardziej emocjonująco!
Dobry pomysł Panie Januszu :) No to robimy eliminacje ;)
Matko... Jeszcze dobrze zasad nie ustaliliśmy a już to ktoś za nas zrobił ;P
Ok Więc zgadzam sie z powyższym, że będą dwie prace... Dyptyki. :D
Jeden ze studia, a drugi z pleneru. W sumie 4 zdjęcia. Długość dłuższego boku nie przekracza 800px żeby się tutaj zmieściło.
Temat to fashion z elementami nagości... Obróbka i styl dowolny.
Czas 2 tygodnie...
Walczcie. Ja osobiscie chcialem sprowokowac, dodatkowo w przypadku porazki nalozyl bym sobie 3 miesiecznego bana na forum na pisanie.
BTW
Venomer postawil trudne warunki, jak wczesniej ktos zauwazyl, ze faktycznie moze z butami sie wcisnalem za bardzo. Takze ja zostawiam to pomiedzy wami. Ciekawi mnie to jak VanMurder wybrnie z tych twardych zasad.... Zasad? To o jakiej wolnej amerykance mowa.
Fajny battle :) Niecierpliwie czekam na ankietę.
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia ;-D
Nie wiem w ogóle czemu służą komentarze wokół czyjejś walki. Takie wielkie i sztuczne halo jest robione wokół tego. Rozumiem gdybyście robili szum wokół efektów tego battle... :o
co do "elementów nagości" czy wystarczą np nagie ramiona, plecy, czy też nagie nogi (czyt. bose stopy) ... bo moja twórczość jest "pro rodzina" a chciałbym ewentualnie owoce tego pojedynku, zamieścić w moim porfolio ;)
druga sprawa :czy można by "czas" rozciągnąć do trzech tygodni? - jetem trochę zajętym człowiekiem (rozumiesz: rodzina, praca, żona, dzieci ;) ) a skoro chcesz wystawić po dwie prace, to wypadało by zaangażować dwie modelki - prawda?
Dwie modelki? To jedziemy z Dwoma modelkami? :D
Nie no jedna modela, 4 ujęcia: w studio i w plenerze. Ze studia dwa zdjęcia w postaci dyptyku i z pleneru 2 zdjęcia w postaci dyptyku...
Takie 2 dyptyki ;)
Co do nagości to myślałem o jakiejś delikatnie odsłoniętej piersi, albo prześwitujący materiał etc...
Trudny temat więc czas ok 3 tygodni... Zdjęcia i planowanie na razie w głowie... Damy radę? Jeśli nie będziesz mógł zrobić nagości zakrytej to troche erotyki w postaci odsłoniętych ramion wystarczy ;)