3,4,5 bardzo dobre choc w 3 inna tonacje czerni i bieli mozna było uzyc zdjecie jest za szare aa kosmetycznie wysteplował bym ta blizne na czole reszta uwag to co Toffic
Wersja do druku
3,4,5 bardzo dobre choc w 3 inna tonacje czerni i bieli mozna było uzyc zdjecie jest za szare aa kosmetycznie wysteplował bym ta blizne na czole reszta uwag to co Toffic
No to teraz inna modelka, inny klimat zdjęć.
Miałem pewną koncepcję, chciałem dobrze, wyszło jak zawsze:P
no ale nie ma sensu pisać, sami zobaczcie:
6.
7.
Proszę o koństruktywne komentarze.
o jejku nie.
wyglada jakby miala sie pociac zyletka.
kadry, obrobka, czy tez jej brak, perspektywa na 2 - na nie.
Kolejne z tej serii, chociaż widzę, że mój pomysł do gustu Wam nie przypadł, gdyż odzew bliski 0:(
8.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i jeszcze jedno
9.
No i co, nikt nic nie powie??
Napiszcie co jest nie tak.
Napisałem już co chciałem osiągnąć na fotkach, a to co osiągnąłem jest widoczne.
za ciemno, ostatie poruszone i wzrok sie gubi.. na 2. ta kredka ni w gruche ni w pietruche mi nie pasuje.. ja tu widze raczej zobojętnienie a nie rozpacz po utracie pierwszej miłości...
8 mi się podoba, 9 nieostre oczy, na 7 modelka wygląda jakby siedziała zamknięta w zakładzie psychiatrycznym, do tego perspektywa IMHO na nie, a w 6 kadr mi się nie podoba (ucięłabym lewą stronę). Zdjęcia bardzo dołujące. Nie wrócę do nich i już;)
ok. czaje o co ci chodzi, ale do mnie to w ogole nie przemawia.
przede wszystkim technicznie te foty leza.
dziewczyna jest sliczna.
technika - na ostatnim wzrok najbardziej mi ląduje na straszacej dziurce od nosa
kadry mało ciekawe, kolorystyka rowniez.
pomysł - lepszy niz zaden, chociaz na pewno nie jakis odkrywczy. jestem na nie, ciezko mi nawet powiedziec co poprawic..