Hmm pomysl ile chcesz wydac:) np sigma 18-50 F2.8 EX DC...B. dobry obiektyw!!Cytat:
tylko nie wiem czy priorytetem jednak nie będzie najpierw jaśniejszy zastępca 18-55 canona...
Wersja do druku
Hmm pomysl ile chcesz wydac:) np sigma 18-50 F2.8 EX DC...B. dobry obiektyw!!Cytat:
tylko nie wiem czy priorytetem jednak nie będzie najpierw jaśniejszy zastępca 18-55 canona...
:-P thx... Wiesz bardzo chętnie ale 2500 to póki co jeszcze sfera marzeń tym bardziej że moja druga połowa (w domyśle nażeczona ;-) ) nie jest aż tak wyrozumiała... ;-) więc chyba stosunek jakość/cena wygrywa stałka canona 50mm. Ale jeszcze poszukam... ale i tak wielkie thx za dobre chęci ;-)Cytat:
Zamieszczone przez C41photocrew
To wez pod uwage ze jesli szukasz czegos lepszego, jasniejszego niz kit 18-55 to nic tanszego niz 2 tys zl nie znajdziesz. Dlatego lepiej sobie zostawic kita :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez kartel
i dozbierac kase. Albo w zamian za mniejszy komfort pracy i ograniczone zastosowanie kupic 50-tke 1.8 - o cenie ~400 zlotych, tudziez 70$ w USA.
Po ślubie będzie gorzej :-(Cytat:
pozdrawiam
No wielkie dzięki :wink: Zmiast mi życzyć szczęścia na nowej drodze życia to ty takie rzeczy wygadujesz.... :-D Nie jest tak źle... Skoro wyrzymała psychicznie moje obecne zakupy i nadal mnie wspiera w moim hobby to wydaje mi się że mogło być gorzej... :-PCytat:
Zamieszczone przez LemonR
No włąsnie zdąrzyłem się zorientować jaka jest różnica w cenie ale prawde mówiąc nie mam doświadczenia w sprowadzaniu rzeczy z zagranicy... Znasz może kogoś kto się tym zajmuje i podejmuje sprowadzania...? Może jakiś adresik lub telefon :-PCytat:
Zamieszczone przez eternus
pozdr
Ja osobiscie nie moge Ci polecic zadnego TIPa (czyli czlowieka, ktory sprowadza sprzet zza granicy), bo z uslugi zadnego nie skorzystalem. Ale tu na forum jest wielu ludzi, ktorzy maja swoich sprawdzonych.
Więc czekam na info dot sprawdzonych importerów... :-D Pomoże ktoś??
Przeczytaj watek o Zonach w Hideparku, wszystko stanie sie jasne ;)Cytat:
Co do TIP'ow, Tommiego moge polecic z czystym sumieniem (i nie tylko ja). Z innych nie korzystalem, wiec sie nie wypowiadam...