o boshe...lepiej zrob kolejna sesje i wtedy pokaz zdjecia bo dalej to samo...
Wersja do druku
o boshe...lepiej zrob kolejna sesje i wtedy pokaz zdjecia bo dalej to samo...
albo używaj inteligentnego rozmycia jest o wiele przyjemniejsze i bezpieczniejsze :)
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
Może i już było kilka fotek z tej serii, ale wrzucam jeszcze raz przed moją kolejna sesje, która odbędzie się w ten weekend 8) Może ktoś dorzuci swoje 5 groszy jeszcze do tego 'albumu' :smile:
nie dość że nie stosujesz się do rad jakie słyszysz, to na dodatek publikujesz po raz któryś z kolei te same zdjęcia :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
W taki słoneczny dzień to proponuję trochę cienia poszukać.. za ostre cienie na twarzach..
znow to samo...
CED - Po pierwszek albo wywal PS-a z kompa albo PP, bo ustawicznie przesadzasz z obróbka.
Pozatym, jak masz takie ostre swiatło to kompensuj je czymś bo wychodzi tragedia...
też odniosłem takie wrażenie, potem będzie
i znowu będą te same błędy :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Cytat:
wrzucam jeszcze raz przed moją kolejna sesje, która odbędzie się w ten weekend
i potem kolejna powtórka z rozrywki i tak dalej, i tak dalej ;)
podoba mi sie 4 z drugiej seri. Ale tak jak reszta zauważyła też radze Ci nie korzystać z blura
Napisałem że wrzucam jeszcze raz fotki, tylko że więcej z tamtej sesji (obrabiałem je równolegle)...
To samo co wyżej... :roll:
To jest rada... :grin: Przeczytałem to dopiero po serii OffTopów w temacie o pierwszych krokach z portretem (po sesji). Teraz już o tym będę pamiętać, chociaż w tym miejscu gdzie robiłem fotki były same 'biedne' drzewka które mało co zatrzymywały światło :-( Więc muszę się jeszcze zastanowić nad obraniem lokacji do nowej sesji... :lol:
Powtarzasz się + zero pomocy jedynie głupie posty nie wnoszące nic do tematu....
Jeżeli mowa o 'Emili i Kubie' bawiłem się tylko z wołaniem rawu, nic po za tym :)
Czepiacie się naprawdę... Ciężko się doszukać zmarszczek u zdrowej 16nasto latki, wiecie...? A może to dlatego że mój trabancik ma tylko 6mpx i wszystkie zdjęcia zrobiłem heliosem 50mm? :roll::lol: