pierwsze z cyklu "będę następna" bardzo mi sie podoba, fajny pomysł
drugie najlepsze z tej trójki
Wersja do druku
pierwsze z cyklu "będę następna" bardzo mi sie podoba, fajny pomysł
drugie najlepsze z tej trójki
całkiem oryginalne, ale bez szałów
najlepsze msz 1
Wiecie jak to jest ze slubniakami - trzeba obejrzeć cały reportaż aby ocenić, pojedyncze strzały sa nieco "wyprane z sytuacji". Ale pierwszy raz zadarzyło się aby ktoś zarzucił mi to, że na pierwszym zdjęciu jest noga - nieźle :-D
Nie staram się pokazywać w tym wątku typowych ślubniaków, znanych pomysłów, itp. - raczej coś, co (dla mnie przynajmniej) jest nieco inne.
IV.
V.
VI.
(gary - dzięki za pomysł :-))
podoba mi sie VI.
Te zdjęcia mi się bardziej podobają niż poprzednie.
Co do nogi (bo pijesz do mnie) to właśnie ta noga mi nie odpowiada, dlaczego? bo nie chciałbym mieć takiej nogi w albumie :-) po prostu. Tego typu zdjęć widziałem już mase (sam kilka takich zrobiłem) i moim zdaniem lepiej jak dotyczą czegoś związanego z ślubem, elemntu dekoracji itp. Ale tak jak powtarzam to jest moje zdanie i mam do niego w pełni prawo tak jak Ty do swojego :-)
1ka świetna :)
IV mi się bardzo podoba. Panna młoda sama taką minę zrobiła? Czy jej kazałes?
Z mimiką jest różnie. Problem polega na tym,że pary to zazwyczaj osoby bez przygotowania aktorskiego ;-) A więc trudno jest powiedzieć im "zrób taką minę". Ja stosuje inna metodę - jeśli chcę spojrzenia pełnego uczucia, każę im przypomnieć sobie jakieś wydarzenie (np. gdzie pierwszt raz powiedział ci "kocham cię") i jestem czujny z aparatem :-)
Dorzutka ze standardami:
VII.
VIII.
IX.
Update mojej strono-bloga nastąpił - kilka zdjęć z ostatniego ślubu: http://photohibition.blogspot.com/2008/11/lub.html
Podoba mi się V., ale to chyba raczej nie każda para doceni? No i kadrowanie też takie niestandardowe (kwadrat?) :)
Gdzie IX była robiona?