na 3. dałabym więcej kontrastu, a tak to bardzo fajne, wesołe zdjęcia przyjaciół ;)
Wersja do druku
na 3. dałabym więcej kontrastu, a tak to bardzo fajne, wesołe zdjęcia przyjaciół ;)
jak na początki to jestem pod wrażeniem :)
ale jest jedno zdjęcie które mnie osobiście powala....
7..........mega fajne
Ło dzięki :D
szczerze, to liczyłam na komentarze w stylu:
1 beznadziejne, 2 lepszy był by pionowy kadr, 3 o co ci chodziło, 4 gdzie łapałaś ostrość itd, itp .. może nie jest ze mną w takim razie tak źle ? :D
do ostrości się nie czepiam bo bo sam pisaleś ze manual a dla początykującego to nie takie łatwe :P
no ale ogólnie jej brak :P na niektórych ujęciach :P
widzę, że Gunia choć niedawno zaczeła pobierać "korepetycje", sama już udziela porad :)
Vszyszko, widać że to nie pierwszyzna z aparatem. Ale jakby nawet, to widać,
że masz pomysły, poszukujesz, kombinujesz, i jeśli bedziesz miała takie samozaparcie jak Gunia :!: to dużo dobrego Ci wróżę.,.
tylko się nie zapomnij i nie przejdź na mroczną stronę tych co tylko o technice prawią. Twoje pomysły i poszukiwania maja wiekszą siłę , niż niejedno Go, przepalenie czy co tam jeszcze lubią technolodzy od fotografii.
pzdr
ano ja tylko wygłaszam swoją opinię, nie ukrywam nigdzie tego, że sama dopiero co zaczynałam, i szczerze mówiąc, ja nadal zaczynam... 8 miesięcy z aparatem - co to jest??!!
ps. sorki za OT
Dziękuję Wam:)
Z serii na serie coraz lepsze zdjęcia. 3 seria świetna. Czym pstrykasz?
Mam Canona 450d.
Portreciki pstrykam głównie PENTACONEM 2.8/100 lub PENTACONEM 1.8/50.
Mój nowy nabytek to Canon 50/1.8 ale jeszcze nie miałam okazji przetestować :)
Twój nowy nabytek to plastikowe cudo za niewielkie pieniadze. Na pewno bedziesz mile zaskoczona. Pozdrawiam