-
Jesli ktos ma chec zobaczyc reszte foto z tematu "Praga" to zapraszam do dowiedzenia tutaj: http://jblaminsky.com/gallery2/main.php?g2_itemId=10126
A tymczasem wstawiam kilka krajobrazow, ktore popelnilem w okresie od sierpnia do pazdziernika.
1.
2.
3. HDR.... z 2 naswietlen
4.
5.
6.
7.
8.
-
Praga bardziej mi przypadła do gustu, w tej serii wydaje mi się że za bardzo centralnie, a hdr trochę nienaturalnie wygląda
pozdrawiam
-
Praga super. Krajobrazy jeszcze lepsze, no może poza 1. BW nie bardzo mi tutaj pasuje, ale to moje zdanie;)
-
Naprawdę fajne zdjęcia. zarówno pragę jak i krajobrazy ukazałeś w fajnym klimacie. Fakt, że niektore zdjęcia z drugiej serii może sa centralne, ale mi nie przeszkadzają. Tylko bez tego 1 z BW, bo jakoś nie pasuje:wink:
-
Jarek, dla mnie ogólnie ********e. Masz talent...:) Praga wymiata
-
5 IMHO najlepsze, generalnie pozytywnie
-
PIękne zdjęcia...HDR taki malowniczy wyszedł...oj ty masz oko....super....nie potrafie nic innego powiedzieć ah i oh
-
Dziekuje za opinie. Tak jak mowie, wszystko poza koncertami jest dla mnie nowe. Nie robilem dotychczas na powaznie, teraz mam czas nadrobic zaleglosci. Mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej
-
Jarek bo zakopałeś się z tym Dżemem i straciłeś dpbre dwa lata...Ja wiem że to kochasz ale ileż można focić koncerty i to w większości jednej kapeli. Nie wyobrażam sobie robić zdjęcia slubne przez dwa lata tej samej parze...:mrgreen:
lub wogołe tylko zdjęcia ślubne (od pół roku tylko takie poza kilkoma epizodami z dziećmi ). Teraz miesiąc przerwy i mam nadzieje że zachce mi się wziąć plecak i ruszyć coś pstryknąć.
kiedyś grałem w billard i sprawiało mi to ogromną radość, potem zacząłem jezdzic na turnieje i grac po 5-6 godzin dziennie i w pewnym momencie zbrzydł mi ten sport tak że od 5 lat kija nie w rękach nie miałem.
To do tego , żeby ci fotografia nie obrzydła. Bardzo dobrze się stało, że tak zrobiłeś. Może jakis plenerek w styczniu w górach (wcześniej się z obróbką nie odrobię)??
Podsumowując jesteś debeściak i nie tylko w koncertach, widoczkach, ale i portretach; opkaż ich troche , nie daj się prosić...:-D
-
Jarek - widzę że nie tylko 12-24 ale i oko służy:) Owocny odpoczynek miałeś, oj owocny, nice!
Marek - też się na góry piszę. Dwiema ręcami;)