Witaj, zdjęcia dość ładnie świecone, podoba mi się o takie światełko, ale kompletny brak dobrago lub poprawnego kadru. Po pracu przedewszystkim nad tym.
Wersja do druku
Witaj, zdjęcia dość ładnie świecone, podoba mi się o takie światełko, ale kompletny brak dobrago lub poprawnego kadru. Po pracu przedewszystkim nad tym.
I ja zaczekam na następne z Londynu. Jako streetphoto to drugie raczej się nie kwalifikuje.
W pierwszym tylko domyślam się, co autor chciał powiedzieć. I braknie tu jakiegoś momentu decydującego. Podoba mi się powtarzający napis, ale to trochę za mało. Trzeba to było bardziej wyeksponować.
Dziękuje, 3 też jest moim faworytem z tamtej sesji a tego przepalenia wcześniej nawet nie zauważyłem zbytnio :)
Dużo nie robiłem w portrecie, dopiero się uczę, ale dzięki za uwagi. Portrety podejrzewam kierują się innymi zasadami niż "złota zasada kompozycji", mówię tu o mocnych punktach...
Ewa, ty zawsze jesteś miła :) Niestety Basieńka wyjechała na studia do Warszawy i nie będę miał już okazji jej zgarnąć. Tym bardziej, że mnie matura w tym roku czeka :(
spośród 3200 zdjęć z Londynu muszę najpierw kilka wybrać :D
Kolejna dawka z serii - London 2008 i uwierzcie mi, nie ostatnia. Wiem wiem, macie i tak już dosyć oglądania stosunkowo słabych zdjęć... :) Nie wszystkie może ściśle zaliczają się do street-photo, ale mam nadzieję, że wam sie przypodoba. Tylko nie krzyczcie na i tak zestresowanego maturzystę :)
8. Nieopodal Oxford Cicrus
9. The bridge, który mi towarzyszył na codzień
10. Finchley Central Station
11. Raz mi towarzyszyła w drodze do mojej szkoły :)
12. Londyńskie uliczki
Nie jestem do końca zadowolony z 10. Jest szczególnie ważne dla mnie to zdjęcie i bardzo chciałbym uwydatnić tą radość małej dziewczynki w małym uniformie. Może coś z kadrem nie tak, kurcze nie wiem :/
Może trzeba było spróbować ją pokazać od przodu? Plecami ciężko wyrazić radość :)
Zgadzam sie z Elandrilem, chyba lepiej by wyszlo zdjecie od przodu:) #8 fajne, ale troche przeszkadza kawalek budynku w PD;) Poza tym jest niezle:p