-
1. Super bokeh, kadr wporzo, poza też, ale można było zasłonić słońce postacią i zyskać dzięki temu na kontraście i braku blika na szyi.
2. Baardzo fajne, bez zarzutu, jedynie przyciąłbym trochę histogramu z dołu (czernie) i dorzucił do kontrastu.
3. Coś nie tak z twarzą, szarawa. Pozatym, on ma fajną twarz, a tu wyszedł jakoś tak niekorzystnie. Niby fota miała być taka ziomalska, ale coś nie poszło. Do powtórki :D
4. Chyba najlepsze. Ładnie pochylony kadr zdynamizował ujęcie, do tego motyw architektoniczny :D Jedyne co drażni, to obcięte czubki butów (niechby się trochę przesunął do przodu) i koszulka zwisająca za tyłkiem.
Podsumowując : lekkie niedociągnięcia, ale pozytywne w odbiorze zdjęcia.
-
Nowa kolekcja narazie 2 foty B&W
5.6.
-
Na pierwszym wyszedł jak jakieś zwierzę z dość za długą szyją, ale drugie już bardzo spoko. Co tak słabo ta deska zajechana? :D
-
1 i 2 fajne ( w pierwszym fajna gra światła, w drugim świetny dzieciak ;) ), kadrowo mogłybyć trochę bardziej dopracowane, oba widzę szerzej, w dwójce bardziej bym ciął głowę.
3 nie podoba mi się obróka, chyba highlights zjechałeś do zera, oczy wyszły szare takie nienaturalne..
-
W trójce zdałem się na automat shadow/highlights z lekkim ustawianiem suwaków a oczy u mnie sa błekitne