2 i 3 czaderskie
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Niestety nic specjalnego nie pokazałeś,tego papierosa w zdj.nr.3 mogłeś sobie darować.
Już od pół roku tłumacze zeby nie palił, ale jak kazdy z małolatów siega po szlugi to wez tu wpłyń na młodych
Pierwsze- byloby swietne ale poprosze inny kadr (mniej góry raczej- a moze wogole nie pionowy kadr?) i bez rąk trzymajacych daszek. Światło bardzo mi sie podoba,bokeh i ogólnie zdjecie ma klimat.
na 1 przeszkadzają mi ręce i jasność zauszna ;-)
2 wg mnie była by rewelacyjna, gdyby nie znowu te ręce z zewnątrz kadru
3 ok - mam nadzieję, że >18 lat ;-)
4 ok - można było jeszcze coś wyciągnąć z tej gwiazdy na drzwiach ale i tak ok
Podrawiam i czekam na dalsze prace.
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
Własnie te ręce sam do konca niewiedziałem jak je utrzymać w kadrze bo w całosci wydawało mi sie za daleko jak na portret a z bliska to tak poucinane jak widać
Dzięki za uwagi, nastepnym razem popróbuje inaczej z kadrem.
Na Ciebie działały jakiekolwiek tłumaczenia? Powinieneś jeszcze pamietać, to nie tak dawno.. Tłumaczenie to se można w... buty. Ale możesz na przykład nie gratyfikować go fotką w takiej sytacji, okropną fotką zresztą (ze względu na sytuację właśnie).
Za to drugie - bardzo mi sie podoba. Bezpretensjonalne, bardzo sympatyczne. Popracuj z tym chłopcem, ma duzo wdzięku i udało Ci się to złapać.
Na pozostałych - miny za mało naturalne, takie.. naśladujące grymasy "gwiazd" z amerykańskich slumsów.
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 02-10-2008 o 12:46
2 bardzo mi się podoba, te palce zza kadru fajny klimat robią, 1 mniej, ale też, reszta mnie nie rusza.
2 - prawie jak saperfajne