Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
Wersja do druku
Jest jeszcze na studenckiej FotoPlus ale chyba droższy niż wymieniona fotopanorama.
W Fotopanoramie kupowałem obiektyw (Tami 17-50), filter, monopod. Ceny są lepsze niż w Fotoplusie, obsługa zdecydowanie milsza (pani!). Ostatnio poprosiłem o 70-200 4.0 L, i nie było problemu, bawiłem się nim pół godziny. Fajne raty, mają dobry z "układ" z dwoma bankami. Uwaga: sprzedaż tylko za gotówkę (karty nie są respektowane). Niezły komis.
Generalnie polecam.
Pzr.
I.
Ja zdecydowanie mogę polecić Fotopanoramę.
Ja tak obserwowalem ceny. W jednym cos jest taniej w innym drozej. Do srody mam czas. Najgorsze jest to, ze nie wiem ktora nowa zabawke sobie wybrac. Za malo na super cos i za duzo na takie sobie.
To może najpierw zdecyduj co właściwie chcesz a potem marudź że tu drogo a tam taniej ;) Ech ;)
Ja kupuję w fotopanoramie i nie narzekam ... na 85L dostałem 500zł zniżki :)
Ripek, ja nie narzekam ale lubie sobie poswirowac. Mam kase i chce sobie kupic jakies malenstwo.
O tak, jezeli chodzi oceny to od FotoPlus nalezy sie trzymac zdecydowanie z daleka.:twisted:
Przyklad: lampa EX580 II
- FotoPlus 1385 PLN
- FotoJocker 1300 PLN
- Fotopanorama 1200 PLN
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dobrze pamietasz:smile:
I zaraz obok (ten sam adres) FotoBeta. Ceny w zasadzie takie same jak D-photo.
To jak masz kasę to uderzaj do najbliższego sensownego sklepu i kup. Bo jak czytam czasami posty typu "czy warto sprowadzić 40d ze stanów kilkaset zl taniej" to zastanawiam się czy ludziom większą frajdę sprawia "price shopping" czy sama fotografia ;)
Ripek, "chytry dwa razy placi". Place z reguly wiecej bo wiem co wymagam. Jesli nie kupie od forumowicza obiektywu na pewno kupie go w sklepie krakowskim. D-photo lub fotopanorama. Pzdr.
Witam! To mój pierwszy post :)
Ja kupiłem dziś w foto-beta obiektyw w lepszej cenie niż w fotopanorama i fotoplus. Polecam. Jak sprawdzałem ceny 40D i zestawów to różnie bywa w każdym ze sklepów, niektóre rzeczy taniej inne drożej.
pozdrawiam
Ralf