na pewno można było lepiej, ale jak na 3 tydzień fotografowania to chyba i tak nieźle, co?
Wersja do druku
na pewno można było lepiej, ale jak na 3 tydzień fotografowania to chyba i tak nieźle, co?
nie wiem bo ja teoretycznie od 9 lat :rotfl: i jakoś stsounek czasu do efektów nie jest wymeirny...może to brak intensywności tylko takie tępe cykanie ;p Przyznaje...siedzenie na CB chyba raczej rozwija (porównując to co popełniałam kiedyś a teraz przez te parę miesięcy na CB). DLatego czytaj dużo na CB a nie tylko wystawiaj foty.
jak na moje oko to paw ładny :) aczkolwiek na Twym blogu drugie ujęcie tego ptaka bardziej mi się spodobało
znaczy się to?
czytam. staram się, przyjmuje krytykę i myślę że robię postępy. może nie z prędkością światła, ale na pewno robię coraz bardziej "świadome" zdjęcia. nie od razu przecież Rzym zbudowano. chętnie posłucham uwag dot. techniki
Dokładnie to :) ciekawe co osoby doświadczone o tym powiedzą?
PS. ehh gdyby taka ostrość zdjęć była dana mojemu kompaktowi... ;-)
Zdecydowanie potwierdzam, mi to ujęcie też bardziej się podoba. Może troszkę przeszkadza ją te płyty (?) z prawej strony i lekki brak światła w oku. Ale to takie tam drobiazgi ;)
16.
17.
co powiecie?
Ja jakoś nie rozumiem, może inni... :)
Nie, ja też jakoś nie bardzo.