eee nie macie wyobraźni, jak to co? rysa na matrycy w chmurach;) , aaa podniosłeś mnie na duchu, jak Ewa dawaj w formacie do oglądania i nie przejmuj się nami:mrgreen:
Wersja do druku
eee nie macie wyobraźni, jak to co? rysa na matrycy w chmurach;) , aaa podniosłeś mnie na duchu, jak Ewa dawaj w formacie do oglądania i nie przejmuj się nami:mrgreen:
chmury i samolot
Czyżby to kożuch na mleku sfotografowany Tamronem który ma FF ?
1) troszkę mniejsze zdjęcie mogłoby być ( 800 na dłuzszym boku)
2) jak dla mnie za jasno
3) poczytaj o kompozycji trochę
Masz skłonność do szukania koloru i faktury - to bardzo pozytywne. Widać drzemie w Tobie artysta. Prędzej czy później się wyzwoli. Fotografuj dużo i pokazuj, jak opanujesz to, czego można sie nauczyć - zaczniesz robić zdjęcia, które mają to coś, czego nie można się nauczyć, z czym trzeba się urodzić. Wykorzystasz to jednak dopiero po opanowaniu podstaw. Nie ma wyjścia.
Najpierw, jak słusznie radzi Gunia - nauka kompozycji. Koniecznie. W sieci jest mnóstwo materiałów. Działaj!
3 mogłaby byc bardzo ciekawa, gdybys p dał w poziomie i skuterek w 1/3 od prawej, no i jeszcze z tym cieiem trzeba by zawalczyć
śmiem twierdzic ze jest to zdjecie zrobone z samolotu i przedstawia smugę po innym samolocie
popi dokladnie:)
Dzieki ewa za slowa pociechy, juz myslalem, ze wszyscy mnie na straty spisali, a ktos jednak zauwazyl we mnie potencjal:).
Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej.