Wreszcie wolne, więc mam teraz więcej czasu na produkcję nowych gniotów.. Mam nadzieję że komuś będzie się chciało napisać jakiś komentarzyk...
11.
12.
13.
Pozdrawiam i dzięki za cierpliwość;)
Wersja do druku
Wreszcie wolne, więc mam teraz więcej czasu na produkcję nowych gniotów.. Mam nadzieję że komuś będzie się chciało napisać jakiś komentarzyk...
11.
12.
13.
Pozdrawiam i dzięki za cierpliwość;)
13 - ręce ucięte :(
Wydarzenia ostatnich kilku dni w Krakowie:
Koncert z okazji 60-lecia Empiku - niestety zorganizowany o 18, więc nie miał klimatu z koncertu, dlatego fotki bardziej portretowe niż koncertowe:
14.
15.
Międzynarodowy rajd pojazdów zabytkowych:
16.
17.
18.
Małopolski Piknik Lotniczy:
19.
20.
21.
Trening piłkarzy Wisły Kraków:
22.
23.
Wiem że sporo tego, ale proszę o jakieś opinie o tej mojej pseudo reporterce, czy jakkolwiek inaczej by to nazwać ;)
14. gdzie jest ostrość?
18. jak dla mnie ok
I coż z tego, że ze Szwecji? Skoro o 18 to, jeśli koncert był na zewnątrz, należało wykorzystać światło dzienne+reflektory, co by mogło dać ciekawe efekty. A jeśli był w środku, to się powinno focić jak na normalnym koncercie. Nie wiem do czego Ci klimat. 14 dyskwalifikuje ostrośc na mikrofonie, 15 kadr typu "nie wiadomo o co chodzi". Czy to jest perkusista, cyz ktoś inny? Tego nie widać.
16 - pomysł dobry, ale żeby cos się w tym lusterku odbijało. Byłoby o wiele ciekawiej. A tak to niestety zawiewa nudą.
17 - na mój gust nieznawcy zdjęć samochodów to chyba nie można ciąć szyby tak, że jest a jednak jej nie ma. Przydałaby się chyba niższa perspektywa.
Na 18 to samo powtarza się z bagażnikiem. Powiesz co to zdjęcie miało przedstawiać? Bo ja niestety nie widzę...
Samoloty jak samoloty... Nihil novi sub soleil... Poprawnie z plusem;)
A co do treningu to znowu coś z ostrością siadło...
Pozdr!
@mungo Zdjęcia 15 i 18 miały być próbą jakiegoś innego kadrowania, niż standardowa twarz, czy cały tył samochodu i mnie osobiście się one podobają, inaczej bym ich tu nie pokazał. No ale jeśli w odczuciu innych są niezbyt trafione to rozumiem:)
W każdym razie dzięki za uwagi:)
strasznie ciasno kadrujesz, 11 byłaby bardzo fajan gdybys mu rączek nie poucinał :]
Kilka fotek z wypadu do Pieskowej Skały:
24.
25.
26.
27.
Jak zwykle proszę o komentarze (najlepiej konstruktywne) :)
Pozdrawiam:)
Aż taka tragedia, że nikt nic nie napisze? A myślałem że trochę lepiej wyszło:P
Tragedii nie ma, zdjęcia są poprawne i takie zwyczajne. Też tak mam:) Często jedziemy na wycieczkę, zabieramy aparat i widzimy zamek-pstryk fotka, fajna lampka-pstryk fotka, itd. Zdjęcia często pstrykane w samo południe, bez klimatu, bez wyrazu - tysiące takich. A może lampę pstryknąć późnym wieczorem,kiedy świeci. Zamek o świcie z dalszej perspektywy, wokół mgła wznosząca się do góry. Fotografii trzeba się troszkę poświęcić by były efekty. Komentować koledzy będą jak zdjęcia bedą b.dobre, albo całkiem do bani:)
To takie moje dywagacje....(należę do pstrykaczy wycieczkowych:))