W takim razie trzeba bylo rozdzielic Av od pozostalych.Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Nie mozesz jednak zmienic znaczenia i zawartosci logicznej slowa "wszystko" chocbys nie wiem jak bardzo w tym swoim egocentryzmie i pseudoniezaleznosci sie staral.Cytat:
A'propos Twoich rad to nieśmiało zauważę, że to ja pisałem i pozwól, że to ja bede decydował o tym jakich słów używam, tak długo jak nie naruszają one regulaminu, dobrych obyczajów itp...
Uzywaj sobie slow jakich chcesz, ale nie zmieni to wcale faktu ze zle ich uzywasz i mozesz byc zle zrozumiany - tylko na to chcialem ci zwrocic uwage, ty sobie rob co chcesz tylko w tym swoim "ja" nie zapomnij ze piszesz nie dla siebie a dla innych :roll: .
Nie zakazuje tobie uzywania slow, tylko sugeruje rozsadniejsze ich dobieranie by twoj przekaz myslowy byl odpowiednio zrozumiany i logiczniejszy.
Odnosnie fill a lampy - gdy swiatlo z lampy jest silniejszym zrodlem swiatla niz zastane to jest wtedy oswietleniem glownym a nie wypelniajacym, niezaleznie od tego czy wali zawsze pelna moca czy dostosowuje sie do parametrow - efekt zalezy od mieszanki zastanego i swiatla i wypelniajacy blysk jest wtedy gdy jest mniej widoczny od swiatla zastanego a nie tylko wtedy gdy lampa wali zawsze na full (troche zbyt zawezona definicje probowales tu przemycic). Wiec "czasami" a nie "wszystko" .