niestety, reporterka to dalmierz.. ale analog.. + HP5'ka ... i mozna leciec.. zazdna cyfra za cholere sie do tego nie nadaje..
Wersja do druku
niestety, reporterka to dalmierz.. ale analog.. + HP5'ka ... i mozna leciec.. zazdna cyfra za cholere sie do tego nie nadaje..
Vitez mam pytanie- fotografowales kiedykolwiek dalmierzem? Jesli nie to naprawde goraco poolecam. Kultura pracy, wygoda obslugi i najwazniejsze dyskretna praca znaczaco przewyzaszaja lustrzanki. Co do tego zakresu ogniskowych to zawsze wychodzilem z zalozenia ze podstawa reporterki to szeroki kat.
pytanie powinno brzemiec: Vitez, fotografowales kiedykolwiek reporterke? ;-) no wiem wiem.. targi kocie i alterglobalisci.. ale.. khem.. nevermind :)
dalmierz tak - cyfrowy nie.. ;-)
O to mi chodzilo :PCytat:
Zamieszczone przez Czacha
A ja ci nadal mowie - sproboj dobrze i ostro w kadrze zlapac tak ruchliwe zwierze jakim jest kot to bedziesz wiedzial ze targi kocie spokojnie mozna do reporterki zaliczyc :P .Cytat:
Vitez, fotografowales kiedykolwiek reporterke? no wiem wiem.. targi kocie i alterglobalisci.. ale.. khem.. nevermind
Zreszta zawodowcy tez to potwierdzaja ze kot to bardzo wdzieczne ale bardzo trudne do fotografowania zwierze.
A juz w ogole podziwiam makrowcow ktorzy potrafia zapier* pol pola za jakims konikiem polnym a on im smyra co chwile z kadru - musi lepsze niz kot :>
No wiem ze szybko smiga.. chociaz szybciej to chyba smigaja male dzieci ;-) Ostatnio probowalem zrobic w FJ zdjecie dla takiego malego szkraba do paszportu.. ooo dzizazzz... wszystkie cyfry wymiekaly... ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Jesli 10D tez to rzeczywiscie dzieci szybsze... :twisted: bo kotom, nawet ostro bawiacym sie lapie bez problemu fotki... oby dobre swiatlo bylo.Cytat:
wszystkie cyfry wymiekaly... ;-)