Szczerze Cię podziwiam za targanie tego wszystkiego :mrgreen:
Przeczytanie tej listy polepszyło mi nastrój po 2h jeździe w korkach do pracy ;)
Wersja do druku
Hehe:) Nieźle ewa ale po co ci krawaty na codzień? wiązesz modeli do slupów czy co? :D
Ja np nie znosze nosic torebki ale zycie w wiekszym miescie zmusza mnie do tego:/ Zazwyczaj mam totalny burdel. Ostatnio przerzucilam sie na plecak rowniez;)
A w swoim rodzinnym miescie nei noszę zadnych tosiek, wszystko upycham do kieszeni :D
MacGyver wydzielił, bo myśli o zbudowaniu helikoptera! :mrgreen:
Do tego wystarczy mi zawartość własnego bagażnika... poniekąd przypominająca zawartość plecaka Ewy :-D
Ale przyznam się.. że ten miedziany drut mnie najbardziej zaintrygował.....
hehe...moja dzisiaj miala w torebce:
elektryczny czajnik i moją parasolkę :P
No z takim czymś to ja chodzę na zdjęcia, a nie na codzień - tylko plecak mam dużo większy, z minitrekkerem się rozstałam wraz z zamianą sigmy na 70-200 i parę innych drobiazgów :)
No i nigdy nie robię zdjęć w okularach, raz narobiłam i dość. Zamiast skupić się na świetle, napstrykałam szczegółów, których normalnie nie widzę. 100% delete plus zmarnowane dobre światło :(
Widzę, że Ewa niechcący radosny wątek spowodowała :)
W takim razie nie powinno zabraknąć tego:
To nie mój trekker, ani nie moje zdjęcie. Nie pamiętam gdzie to znalazłem, być może tutaj gdzieś, ale tak mi się spodobało :-D że wklejam. Autora proszę o wybaczenie.
Nie ma ktoś patentów na jakieś koszyczki zewnętrzne do trekkera?
no to kiedy battla zaczynamy?